ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέψεις για παράταση της ΑΜΚ

Σκέψεις για παράταση της ΑΜΚ
Παναθηναϊκός Μάλαγα INTIME SPORTS

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο παράτασης της ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σκοπό να καλυφθεί το ποσό που χρειάζεται η Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Στόχος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" είναι να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να καλύψει το ποσοστό της και αντιστοιχεί στο 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ποσό όπως έχουμε πει είναι περίπου 3.2 εκ. ευρώ με την ομάδα Αλαφούζου να έχει συγκεντρώσει τα 2.2 εκ. ευρώ που φυσικά δεν φθάνουν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σύμφωνα με τα όσα ισχύουν για την ΑΜΚ οι παλιοί μέτοχοι είχαν προθεσμία να ασκήσουν δικαίωμα προτίμησης μέχρι τις 21/9.

Από την άλλη οι καινούριοι μέτοχοι μπορούν να το κάνουν μέχρι 30/9. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι συγκεκριμένες θα αλλάξουν και στον Παναθηναϊκό οι επαφές με παλιούς και ενδιαφερόμενους μετόχους συνεχίζονται και θα ενταθούν το επόμενο διάστημα.

Εσείς διαβάστε: Ψάχνει χρηματοδότη ο Δήμος Αθηναίων για τον Βοτανικό, Τα είπαν για την ενίσχυση του σκάουτινγκ στον Παναθηναϊκό, Φερέιρα: "Θα βάλω τους πιο έτοιμους", Επιστροφές χωρίς προβλήματα, Οι ασκήσεις του Λέτο στην πισίνα, "Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια, Μπήκαν τα πρώτα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ, Ο πολύτιμος κύριος Κουίνσι

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ