ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέφτεται τον Ινσούα αντί του Χουλτ ο Ουζουνίδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΙΝΣΟΥΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΙΝΣΟΥΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διαφαινόμενη προσφυγή του Νίκλας Χουλτ φαίνεται πως επηρεάζει και αγωνιστικά τον Παναθηναϊκό, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αναπροσαρμόζει τα πλάνα του. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η πρώτη σαφής απόδειξη ότι πλέον, τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν σοβαρά το ποδοσφαιρικό τμήμα, αναμένεται να αποτελέσει η χρησιμοποίηση του Εμμάνουελ Ινσούα στην ενδεκάδα, αντί του Νίκλας Χουλτ.

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ προορίζεται για βασικός από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο σαββατιάτικο (25/11, 19:30) παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 12η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, αντί του Σουηδού ακραίου.

Την Πέμπτη (23/11), ο δικηγόρος του Χουλτ συναντήθηκε με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και τους ενημέρωσε ότι εφόσον ο πελάτης του δεν εξοφληθεί τα 125.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη δόση Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, τότε θα καταγγείλει τη σύμβαση και θα διεκδικήσει την αποδέσμευση του.

Παρότι ο ενορχηστρωτής της σκληρής στάσης είναι ο ατζέντης, Μάρτιν Νταλίν, φαίνεται πως πια και ο Νίκλας Χουλτ σκέφτεται το μέλλον του σε άλλη ομάδα. Ναι μεν ο 27χρονος μπακ-χαφ λειτουργεί επαγγελματικά και δεν έχει δώσει δικαιώματα στη συμπεριφορά του, όμως είναι φανερό ότι προβληματίζεται από την ασυνέπεια στις πληρωμές και δυσαρεστείται με την έλλειψη προοπτικής.

Φυσικά, ο Ουζουνίδης έχει αντιληφθεί ότι ο Χουλτ επεξεργάζεται την προσφυγή εδώ και μερικές μέρες και προωθεί τη διάδοχη κατάσταση. Αν και μέχρι στιγμής ο Ινσούα δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα, δείχνει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις, διαθέτει ικανότητες και περιμένει την ευκαιρία του, χωρίς να επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Ουζουνίδη δυσκολεύει όλο και περισσότερο. Μέχρι τώρα, ο 48χρονος προπονητής κατάφερε να συγκρατήσει ενωμένη την ομάδα, όμως ο Χουλτ αποτελεί την πρώτη "ρωγμή" και εφόσον αρχίσει η έξοδος, θα είναι δύσκολο να ανακοπεί...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ