ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέφτεται την παραίτηση ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κουραστεί ψυχολογικά με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό του Παναθηναϊκού

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μοιάζει να είναι η μοναδική σταθερά που διαθέτει ο Παναθηναϊκός σε μία "ρευστή" εποχή, όμως είναι πιθανό σύντομα να εκλείψει και αυτή... Διότι η αβεβαιότητα γύρω από το ιδιοκτησιακό και η αφερεγγυότητα του Γιάννη Αλαφούζου, εξαντλούν τα ψυχολογικά αποθέματα του 48χρονου προπονητή.

Τα λεγόμενα του Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Παναιτωλικό, φανέρωσαν τον έντονο προβληματισμό του. Είναι σαφές ότι δεν ξέρει εάν πρέπει να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, χωρίς να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι για την ομάδα.

Κυρίως, αυτό που τον ενοχλεί περισσότερο είναι ότι δεν έχει ενημέρωση από κανέναν, αφού ούτε ο Αλαφούζος, ούτε οι άλλοι διοικούντες είναι σε θέση να του πουν κάτι συγκεκριμένο. Μία κατάσταση που δεν του επιτρέπει να δουλέψει όπως θα ήθελε με τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ουζουνίδης έχει τη διάθεση να μείνει, αρκεί να λάβει εγγυήσεις και αυτές να τηρηθούν. Αλλά, επειδή η έννοια "συνέπεια" είναι άγνωστη στον Παναθηναϊκό των τελευταίων μηνών, πλέον η παραίτηση του είναι ένα ενδεχόμενο που δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Ο Ουζουνίδης θα επιδιώξει μία συνάντηση με τον Αλαφούζο το συντομότερο δυνατό, ακόμα και την Κυριακή (24/9) και αναλόγως από τις δεσμεύσεις του μεγαλομετόχου, θα εξαρτηθούν οι αποφάσεις του. Σίγουρα, θα είναι μία αρνητική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ