ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέφτεται Πέτριτς για βασικό ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Σκέφτεται Πέτριτς για βασικό ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Δοκιμή με τον Πέτρις στο αρχικό σχήμα έκανε ο Αντρέα Στρματσόνι στην τελευταία προπόνηση των πράσινων και ο Κροάτης έχει θέσει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα.

Ο Μλάντεν Πέτριτς μπορεί να έχει κάνει μόλις δυο προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά αυτό δεν θα αποτρέψει τον Αντρέα Στραματσόνι από το να χρησιμοποιήσει βασικό τον Κροάτη στην αναμέτρηση με την Βέροια.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε στην προπόνηση του Σαββάτου καθώς σε μεγάλο μέρος της δοκιμής που έκανε έβαλε τον Πέτριτς στην κορυφή του ρόμβου που χρησιμοποίησε και πίσω από το δίδυμο της επίθεσης όπου την περισσότερη ώρα ήταν οι Κλωναρίδης, Καρέλης.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να στηριχθεί στην ποιότητα του Πέτριτς στην προσπάθεια του να κάνει πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό και με σκοπό να μοιράσει σωστά το παιχνίδι των πράσινων. Θα πρέπει βέβαια να δούμε πως θα εφαρμοσθεί το συγκεκριμένο πλάνο και μέσα στο γήπεδο όμως.

Από εκεί και πέρα στο αρχικό σχήμα του τριφυλλιού θα υπάρξουν αλλαγές τόσο αναφορικά με την ενδεκάδα με τον Ηρακλή όσο και με την ενδεκάδα κόντρα στην Παναχαϊκή.

Χαρακτηριστικά ο Στιλ θα επανέλθει κάτω από τα γκολπόστ, ο Μαρινάκης αναμένεται να διατηρήσει τη θέση του στο δεξί άκρο και το δίδυμο Ταυλαρίδη, Σάντσεθ θα είναι οι δυο στόπερ. Ερωτηματικό αποτελεί ποιος εκ των Πράνιτς ή Νάνο θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του τριφυλλιού.

Μπροστά από την άμυνα θα αγωνιστεί ο Εσιέν έχοντας στα δεξιά του τον Ζέκα και αριστερά του έναν εκ των Πράνιτς, Ατζαγκούν ή Αμπέντ. Στην κορυφή του ρόμβου αναμένεται να παίξει ο Πέτριτς και το δίδυμο της επίθεσης θα είναι εκτός απροόπτου οι Καρέλης, Κλωναρίδης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ