ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέφτεται και το 4-4-2 με ρόμβο ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό

Σκέφτεται και το 4-4-2 με ρόμβο ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Αντρέα Στραματσόνι τις τελευταίες μέρες έχει δείξει ότι έχει στο μυαλό του και την παραλλαγή του 4-4-2 με τους παίκτες της μεσαίας γραμμής να παίζουν σε σχηματισμό ρόμβου.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στην Παναχαϊκή την Πέμπτη (3/12) και ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στο μυαλό του κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και σε σχήμα. Τουλάχιστον αυτό έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις των πράσινων στο "Γ. Καλαφάτης".

Ο Ιταλός δεν θα παρεκκλίνει πολύ από το 4-4-2 που είναι και το αγαπημένο του σύστημα αλλά δεν αποκλείεται να δούμε κάτι που βλέπαμε και επί Γιάννη Αναστασίου. Να αγωνιστούν οι πράσινοι με 4-4-2 με τους παίκτες της μεσαίας γραμμής να παίζουν σε σχήμα ρόμβου.

Ο 39χρονος προπονητής δούλεψε πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα τις τελευταίες μέρες και μένει να φανεί αν απλά το έκανε προκειμένου να έχει άλλη μια επιλογή στους αγώνες των πράσινων ή αν σκέφτεται να το χρησιμοποιήσει.

Αρχής γενομένης από το ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και εν συνεχεία και σε άλλα παιχνίδια του τριφυλλιού. Ίσως και ο ίδιος να σκέφτεται ότι δεν έχει τους παίκτες που χρειάζονται για το 4-4-2 σε ευθεία.

Αυτό βέβαια θα φανεί τις αμέσως επόμενες μέρες και δεν αποκλείεται ο Ιταλός να θελήσει να δουλέψει και σε άλλα συστήματα.

Ατομικό για τρεις

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Τρίτης, η προετοιμασία των πράσινων συνεχίστηκε χωρίς επιπλέον προβλήματα και με τους Ατζαγκούν, Πέτριτς και Βέμερ να γυμνάζονται μόνοι τους και να μην υπολογίζονται για το ματς της Πέμπτης.

Σε αντίθεση με τον Τελάντερ ο οποίος είναι κανονικά στη διάθεση του Στραματσόνι και δεν αποκλείεται να επανέλθει σε αγώνα του Παναθηναϊκού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Μια ακόμα προπόνηση στο Κορωπί, σήμερα το μεσημέρι, είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι. Ατζαγκούν, Πέτριτς και Βέμερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 3:30 το μεσημέρι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ