ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκέφτεται και το 4-2-3-1 ο Στραματσόνι

Σκέφτεται και το 4-2-3-1 ο Στραματσόνι
Στραματσόνι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Να αλλάξει σχηματισμό και να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1 στη ρεβάνς με τη Μπρόντμπι σκέφτεται ο Αντρέα Στραματσόνι. Στην περίπτωση αυτή για βασικός προορίζεται ο Λουντ αντί Κουτρουμπή ή Ιβανόφ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο (23/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς της Πέμπτης (25/8, 20.00, OTE - TV) με τη Μπρόντμπι, στη Δανία. Μετά το 3-0 της Λεωφόρου, οι "πράσινοι" είναι φαβορί για την είσοδο στους ομίλους του Europa League, αλλά φυσικά απαιτείται προσοχή απέναντι στους Σκανδιναβούς, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι, δεν έχει αποφασίσει οριστικά για το αν θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό και πάλι με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, όπως έχει κάνει και στα τρία παιχνίδια (δύο με ΑΪΚ, ένα με Μπρόντμπι). Σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει σχηματισμό.

Αυτή τη φορά ο Ιταλός έχει στο μυαλό του να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή, αφού στον αγώνα της Λεωφόρου οι ποδοσφαιριστές της Μπρόντμπι υποχρέωσαν τον Παναθηναϊκό στα πρώτα 25 λεπτά σε παθητικό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται λοιπόν το σενάριο να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με σχήμα 4-2-3-1.

Στην περίπτωση αυτή δίπλα στον Μολέντο στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ένας εκ των Κουτρουμπή ή Ιβανόφ, ενώ στη μεσαία γραμμή θέση θα πάρει ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας (22/8) χρησιμοποιήθηκε κατά διαστήματα με τους βασικούς και σημείωσε δύο γκολ στο διπλό.

Ο Φινλανδός μέσος δεν είχε αγωνιστεί ούτε λεπτό στο ματς με την Μπρόντμπι, αλλά αν τελικά ο Στραματσόνι αποφασίσει να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, ώστε να βρει καλύτερες "απαντήσεις" στο πρέσινγκ των Δανών, θα προτιμήσει τον Λουντ, ως υποστηρικτή των Ζέκα - Λεντέσμα.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ