ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σκάουτ του Παναθηναϊκού στη Νότια Αμερική ο Γκονσάλες

Σκάουτ του Παναθηναϊκού στη Νότια Αμερική ο Γκονσάλες
INTIME SPORTS

Ο Έκι Γκονσάλες έχει αναλάβει εδώ και λίγες μέρες το πόστο σκάουτ των πράσινων σε Αργεντινή και Νότια Αμερική όντας σε μόνιμη βάση στην Αργεντινή.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει ο Έκι Γκονσάλες στο Sport24.gr πριν δυο μήνες είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση για μελλοντική συνεργασία με τον Παναθηναϊκό: "Σίγουρα για μένα θα ήταν πολύ ευχάριστο αν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα με την όποια μικρή μου βοήθεια ώστε να γίνει ξανά η ομάδα που πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει. Είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει να επανέλθει με καλά αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά γήπεδα".

Δυο μήνες μετά η πράσινη ΠΑΕ ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της με τον Έκι ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του σκάουτ για λογαριασμό των πράσινων σε Αργεντινή και Νότια Αμερική. Ένας ρόλος που έχει ανατεθεί και στον Ρότσα αλλά με την βασική διαφορά πως ο Γκονσάλες είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μένει μόνιμα στο Ροσάριο της Αργεντινής και μπορεί πολύ πιο εύκολα να κινείται από εδώ και από εκεί, να βλέπει ποδοσφαιριστές και να τους προτείνει στον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό για την καταβολή των οφειλομένων προς το πρόσωπό του. Ο Αργεντινός αποδείχτηκε σκληρός διαπραγματευτής καθώς δεν δέχθηκε να του γίνει μεγάλο σκόντο στα οφειλόμενα αλλά τουλάχιστον το ποσό διακανονίστηκε σε πολλές δόσεις και σε βάθος χρόνου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ