ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίβοκ: "Έχω προτάσεις από οκτώ ομάδες!"

Σίβοκ: "Έχω προτάσεις από οκτώ ομάδες!"

Ο Τόμας Σίβοκ μίλησε σε συμπατριώτες τους αναφορικά με το μέλλον του τονίζοντας ότι θα αποφασίσει για το τι θα κάνει μετά το ματς της Εθνικής Τσεχίας ενώ σημείωσε πως, εκτός από αυτή του Πανθηναϊκού, έχει αρκετές ακόμα προτάσεις στα χέρια του.

Η περίπτωση του Τόμας Σίβοκ ήταν από την αρχή δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Όπως δύσκολες είναι και οι περιπτώσεις των Σπάχιτς και Σιανί. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος ο Τσέχος, όμως, στα χέρια του έχει ήδη οκτώ προτάσεις για την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο άσος της εθνικής Τσεχίας συμμετείχε σε live chat του τσέχικου σάιτ «aktualne.cz» όπου παραδέχθηκε ότι έχει στα χέρια του ουκ ολίγες προτάσεις αναφορικά με το πού θα συνεχίσει την καριέρα του λέγοντας:

"Έχω στα χέρια μου προτάσεις από οκτώ ομάδες. Όλα είναι ανοιχτά και δεν θέλω να πω περισσότερα γι΄ αυτό. Η πιθανότητα να επιστρέψω στη Σπάρτα Πράγας υπάρχει, αλλά ίσως συμβεί σε ένα χρόνο. Θα δούμε. Θα αποφασίσω τι θα κάνω μετά τον αγώνα της εθνικής".

Οι Τσέχοι ρεπόρτερ γράφουν ότι ο Σίβοκ έχει πρόταση από τη Γουέστ Χαμ, καθώς στους Άγγλους προσελήφθη ως προπονητής ο Σλάβεν Μπίλιτς με τον οποίο συνεργάστηκε στην Τουρκία. Επίσης ο Τσέχος έχει στα χέρια τους προτάσεις από τον Παναθηναϊκό, τη Σπάρτα Πράγας, την Τραμπζονσπόρ και την Μπούρσαπορ. Πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρον έχει δείξει και ομάδα από την Ισπανία.

Πρόταση 1 εκατ. ευρώ από την Μπούρσασπορ

Δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Μπούρσασπορ έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στον Σίβοκ και αυτός είναι πολύ πιθανόν να την αποδεχτεί θέλοντας να παραμείνει στη γειτονική χώρα και να διατηρήσει τις υψηλές οικονομικές απολαβές του. Σύμφωνα με τους Τούρκους, το συμβόλαιο που προσφέρει η "Μπούρσα" είναι για 1 +1 χρόνο.

Φυσικά το Τριφύλλι δεν μπορεί να αντιπαρατάξει τέτοιο ποσό και μόνο με περισσότερα χρόνια συμβόλαιο θα μπορούσε να κάνει τον Σίβοκ να πει το ναι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ