ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισέ: "Θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό"

Σισέ: "Θέλω να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο "twitter" δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό απαντώντας σε σχετικό αίτημα φίλο των πράσινων. Ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ένας διάλογος του Τζιμπρίλ Σισέ με φίλο του Παναθηναϊκού στο "twitter" φούντωσε τη φλόγα της επιστροφής του Γάλλου επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια ένας φίλος του "τριφυλλιού" ζήτησε από τον 34χρονο επιθετικό να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.

Ο Σισέ δεν έκρυψε για μία ακόμα φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό τονίζοντας ότι "θα το ήθελα αυτό". Εδώ και λίγες ώρες ο Γάλλος επιθετικός είναι ελεύθερος αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Μπαστιά και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και η αγάπη που έχει ο κόσμος των πράσινων για αυτόν είναι δύο δεδομένοι παράγοντες στη συγκεκριμένη εξίσωση. Στη χώρα μας ο Σισέ έδωσε νέα πνοή στην καριέρα του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φίλους της ομάδας. Ένα ακόμα δεδομένο στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι και οι άριστες σχέσεις που διατηρεί ο 34χρονος επιθετικός με τον Νικόλα Πατέρα. Οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετικές σχέσεις από την συνύπαρξή τους στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σισέ στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Πρώτα απ' όλα οι πράσινοι δεν αναζητούν έναν επιθετικό με το στυλ του Γάλλου. Το Τριφύλλι ψάχνει έναν παίκτη ο οποίος θα έχει περισσότερο τα χαρακτηριστικά του Μπεργκ παρά αυτά του Σισέ.

Ένα άλλο στοιχείο το οποίο πρέπει να εξετάσουμε είναι ότι κατά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποδείξει ότι δεν αρέσκεται σε παίκτες - βεντέτες που θα μπορούσαν να διαταράξουν τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, όπου θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο και ο Σισέ αν μη τι άλλο διαθέτει έντονη προσωπικότητα.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Σισέ είχε συνολικά 11 συμμετοχές με τέσσερα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά 395 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ