ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Θα συναντηθώ με τον Μάμιτς"

Σίλντενφελντ: "Θα συναντηθώ με τον Μάμιτς"

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ προανήγγειλε τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ζντράβκο Μάμιτς και παραδέχτηκε ότι τον ενδιαφέρει η προοπτική της επιστροφής. Δεν σκέφτεται το μέλλον του ο Πράνιτς.

Κατά την προσέλευση των διεθνών ποδοσφαιριστών της Κροατίας, ο Γκόρντον Σίλντενφελντ βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των συμπατριωτών του, δημοσιογράφων, με αφορμή το φλέρτ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την πιθανή επιστροφή του.

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ότι θα συναντηθεί εντός των ημερών με τον πρόεδρο της Ντιναμό, Ζντράβκο Μάμιτς - επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Sport24.gr - και και τόνισε ότι ενδιαφέρεται να ξαναφορέσει τη φανέλα της πρωτοπόρου του κροατικού πρωταθλήματος.

Ακόμα, ο Σίφο ανέφερε ότι ο τίτλος θα καταλήξει στον Ολυμπιακό και σχολίασε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους Κροάτες δημοσιογράφου:

Υπάρχει κάποια εξέλιξη στις επαφές σου με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ; Έχεις μιλήσει με τον Ζντράβκο Μάμιτς;

"Συμφωνήσαμε να βρεθούμε αυτές τις ημέρες, που θα είμαι και εγώ στο Ζάγκρεμπ, ώστε να συζητήσουμε. Δεν υπάρχει άλλο νέο για το θέμα".

Πως αισθάνεσαι για το γεγονός ότι βρέθηκες ξανά στις κλήσεις του Νίκο Κόβατς, μετά την προηγούμενη φορά;

"Υπάρχει ο προπονητής ο οποίος αποφασίζει, αλλά εγώ είμαι έτοιμος. Αισθάνομαι καλά και πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω".

Η ομάδα σου τέθηκε εκτός τίτλου, στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει ηττηθεί, έχασε την έφεση για τους 3 βαθμούς και φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τον τίτλο.

"Στο παιχνίδι της Κυριακής έπαιζε η μισή ομάδα. Ήταν ένας λόγος που χάσαμε. Έχουν μείνει λίγοι γύροι μέχρι το τέλος της σεζόν και δεν φαντάζει πιθανό να στραβοπατήσει κάπου ο Ολυμπιακός για να χάσει το προβάδισμα του".

Φαίνεται ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και τόσο συναρπαστικό. Οι ομάδες έχουν προβλήματα, δεν υπάρχει πρόοδος.

"Ναι, σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι άσχημη. Δύο-τρεις ομάδες ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες. Την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει και η ΑΕΚ, αλλά να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται".

Ακούγεται καλύτερο να φύγεις από εκεί, δηλαδή. Σε περιμένουν στην Κοπρίβνιτσα, στο Πούλι (σ.σ. μέρη της Κροατίας)...

"Όσον αφορά τη Ντιναμό, πρέπει πρώτα να διαπραγματευτούμε. Επαναλαμβάνω, με ενδιαφέρει η Ντιναμό, γιατί κάθε σεζόν διεκδικεί τίτλος, παίζει στα προκριματικά του Champions League και συμμετέχει στους ομίλους του Europa League".

Θεωρείς πισωγύρισμα μία επιστροφή στη Ντιναμό; Γιατί έχεις παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο σου στο εξωτερικό.

"Δεν θα συμφωνήσω, γιατί πιστεύω ότι τώρα παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου. Δεδομένης της εμπειρίας μου, της αυτοπεποίθησης που έχω και τη σωματική κατάσταση μου, θεωρώ ότι διανύω τις καλύτερες μέρες μου".

Μόνο για την Εθνική ο Πράνιτς

Προσερχόμενος στο ξενοδοχείο, δηλώσεις έκανε και ο Ντανιέλ Πράνιτς, αποφεύγοντας, όμως, να τοποθετηθεί για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος χαφ εξήγησε ότι δεν το σκέφτεται επειδή έχει συμβόλαιο για άλλη μία ποδοσφαιρική σεζόν και επεκτάθηκε μόνο στα ζητήματα της Κροατίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ