ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Ο Μαρινάκης είναι ο άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Σίλντενφελντ: "Ο Μαρινάκης είναι ο άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου"
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε σε κροατικά Μέσα για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε ως άρχοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο απόηχος του ντέρμπι και όλα όσα ακολούθησαν συνεχίζουν να απασχολούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε αρκετές χώρες. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ να μιλήσει στην Κροατία με τον αμυντικό του Παναθηναϊκού να αναφέρεται ονομαστικά στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, ο Κροάτης αμυντικός μίλησε στην tportal.hr και αναφέρθηκε σε όλα όσα γίνονται στη χώρα μας χαρακτηρίζοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη ως τον απόλυτο άρχοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά, ο συνάδελφος από την Κροατία τον ρώτησε για το εάν την Τετάρτη θα βγει η απόφαση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον "Σίφο" να απαντάει: "Ναι όντως την Τετάρτη θα βγει η απόφαση. Ελπίζουμε να εξομαλυνθεί η κατάσταση και να παίξουμε το Σαββατοκύριακο".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, αλλά και τις συνθήκες που υπάρχουν αφού η οικογένεια του διαμένει στην Κροατία. "Όποτε έχω την ευκαιρία πηγαίνω στο Ζάγκρεμπ γιατί η μεγαλύτερη κόρη μου πηγαίνει σχολείο και θα ήταν δύσκολο για εκείνη να προσαρμοστεί στο καινούργιο περιβάλλον.

Όποτε υπάρχει ευκαιρία τόσο η σύζυγός μου όσο και τα παιδιά μου έρχονται στην Αθήνα και μέχρι τώρα λειτουργούμε έτσι. Θα δω εάν όλα είναι καλά, εάν επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, τι μου προσφέρουν και μετά θα έρθει και η οικογένειά μου εδώ" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

"Δεν αρκεί να κερδίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο"

Ο Σίλντενφελντ κλήθηκε να σχολιάσει και τη νέα διακοπή στο πρωτάθλημα τονίζοντας: "Αυτή είναι η τρίτη διακοπή στο πρωτάθλημα και αυτό δεν μας βοηθά. Με το που πιάνουμε το ρυθμό μας υπάρχει κάποια διακοπή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί ακολουθεί και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες".

Αναφορικά με το ντέρμπι είπε: "Κερδίσαμε, αλλά μας αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας των επεισοδίων. Τώρα με εννιά αγωνιστικές για το τέλος είμαι πίσω έξι βαθμούς αντί για τρεις. Εμείς όμως αισθανόμαστε σαν νικητές".

Έπειτα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι παρά τη νίκη στο ντέρμπι με τα όσα έγιναν ο Παναθηναϊκός δεν μοιάζει ικανός να φτάσει τον Ολυμπιακό με τον "Σίφο" να απαντά: "Σαν αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί το επαναλαμβάνω αισθανόμαστε ως νικητές. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές μας δεν ανταποδίδονται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι το άλφα και το ωμέγα και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι καλύτερο μόνο μέσα στο γήπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ