ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Γιατί όχι στην Ντιναμό;"

Σίλντενφελντ: "Γιατί όχι στην Ντιναμό;"
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με συνέντευξη του στην Κροατία αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αναφέρθηκε στους Πράνιτς και Ρουκάβινα.

Πρόσωπο των ημερών είναι στην Κροατία ο Γκόρντον Σίλντενφελντ καθώς η συμφωνία του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η επιστροφή του στην πατρίδα του για χάρη των μπλε αποτελεί μια από τις κυρίαρχες αθλητικές ειδήσεις.

Ο "Σίφο" μίλησε σε ιστοσελίδα στην Κροατία για την επιστροφή του αυτή και αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του λέγοντας:

"Όλοι με ρωτούν συνεχώς γιατί γυρίζω τώρα στην Κροατία και στη Ντινάμο στα καλύτερά μου ποδοσφαιρικά χρόνια. Τους απαντώ «γιατί όχι;». Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη, Θεού θέλοντος στο Champions League και αν όχι έστω στο Europa League. Αποφάσισα να γυρίσω στην ομάδα μου. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στην Ευρώπη. Έχω μεγάλο κίνητρο να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ".

Ο Σίλντενφελντ είχε να πει και μια καλή κουβέντα για τον Παναθηναϊκό λέγοντας:

"Φέρνω εμπειρία, κάτι ανεκτίμητο στο σημερινό ποδόσφαιρο που δεν αγοράζεται με χρήματα και κανείς δεν μπορεί να στη διδάξει. Νομίζω ότι έχω σπουδαία εμπειρία να βοηθήσω τη Ντινάμο στην Ευρώπη. Προσδοκούμε στη συμμετοχή μας στο Champions League, κάτι που δεν είναι εύκολο και μπορεί να βρίσκεται πάνω από τις δυνατότητες της Ντινάμο αυτή τη στιγμή. Συνέβη και στον Παναθηναϊκό τα προηγούμενα χρόνια. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μείγμα εμπειρίας και νιάτων, ενώ ο Ολυμπιακός είναι όπως η Ντινάμο που βάζει χρήματα στην ομάδα. Παρ’ όλα αυτά τρεις φορές στα τελευταία τέσσερα ματς, έχασε από εμάς".

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη επιστροφή και του Πράνιτς είπε:
"Μου είπε “Είσαι τρελός και γυρίζεις; Ξέρεις τι έγραφαν αυτοί για σένα;”. Όταν τον ρώτησα εάν θα με ακολουθήσει μου απάντησε “Όχι. Οι δημοσιογράφοι φταίνε γι’ αυτό".

Ενώ για τον πρώην πράσινο Άντε Ρουκάβινα:
"Μιλήσαμε τηλεφωνικά και είναι χαρούμενος που θα παίξουμε μαζί. Δεν μπορώ να πω ότι εκπλήρωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν γι’ αυτόν. Έκανε μια καλή καριέρα. Ίσως κάποιοι πουν ότι έκανε καλύτερη καριέρα από μένα. Αυτά είναι απόψεις"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ