ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σίλντενφελντ: "Έχω πρόταση από τη Ντιναμό αλλά θέλω να μείνω εδώ"

Σίλντενφελντ: "Έχω πρόταση από τη Ντιναμό αλλά θέλω να μείνω εδώ"
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη πλην του ματς ρωτήθηκε και για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του όπου παραδέχτηκε ότι έχει πρόταση από την Κροατία αλλά θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό.

Το θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ήταν το κυρίαρχο θέμα στις δηλώσεις του Γκόρντον Σίλντενφελντ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη και τη νίκη επί των πράσινων. Ο Κροάτης παραδέχτηκε ότι έχει πρόταση από την Ντιναμό αλλά τόνισε ότι θέλει να μείνει κάτι που έχει πει και αυτό δεν αλλάζει.

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς ο Σίλντενφελντ υποστήριξε ότι οι πράσινοι πήραν αυτό που άξιζαν από το παιχνίδι με τους Ακρίτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη:
«Το να ασκούμε πίεση στον αντίπαλο είναι… χρυσός για εμάς. Δεν κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Κάναμε λάθη αλλά δεν τα εκμεταλλεύθηκαν. Μετά σκοράραμε και πήραμε μια νίκη που μας άξιζε».

Για το αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό:
«Είμαστε σε συζητήσεις. Θα δούμε».

Για την πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:
«Έχω πρόταση ναι. Δεν έχω υπογράψει τίποτα όμως. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα».

Για το αν θέλει να μείνει εδώ:
«Το έχω πει ξανά, θέλω να μείνω εδώ. Δεν έχει αλλάξει η γνώμη μου για αυτό το ζήτημα».

Για το δεύτερο ημίχρονο:
«Παίξαμε πολύ καλά στο δεύτερο μέρος. Κάναμε ευκαιρίες, πετύχαμε δυο γκολ και δεν τους αφήσαμε να σκοράρουμε. Ειδικά το τελευταίο είναι το σημαντικότερο, αφού δεν δεχθήκαμε γκολ έπειτα από αρκετά ματς στα οποία είχαμε δεχθεί χαζά τέρματα».

Για την απουσία του Ταυλαρίδη:
«Κάθε παίκτης είναι σημαντικός για αυτή την ομάδα. Ο Κώστας έκανε καλή δουλειά σήμερα. Στο επόμενο ματς μπορεί να μην παίξω εγώ. Κάποιος θα πρέπει να με καλύψει και θα το κάνει. Έτσι δουλεύουμε».

Πέτριτς: "Αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε"

Από την πλευρά του ο Μλάντεν Πέτριτς στάθηκε στη νίκη του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι η υπογραφή του νέου του συμβολαίου θα γίνει πριν την έναρξη των πλέι οφ και μίλησε και για τις αποδοκιμασίες.

Για το ματς με την Ξάνθη, ο Πέτριτς σημείωσε:
«Κρατήσαμε το μηδέν και αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν ρισκάραμε στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν συγκεντρωμένοι και αξίζαμε τη νίκη».

Για το θέμα του συμβολαίου του, ο Κροάτης άσος σημείωσε:
«Θα τα μάθετε όλα όταν έρθει η στιγμή. Θα τελειώσει πάντως το θέμα πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ».

Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού, ο Πέτριτς είπε:

«Άκουσα τις αποδοκιμασίες. Τον τελευταίο μήνα δεν παίζαμε καλά. Ξέρουμε πως είναι η κατάσταση, αλλά εμείς προσπαθούμε και κοιτάμε μπροστά».

* Σε ό,τι αφορά τον Πέτριτς, έγινε αλλαγή γιατί ένιωσε σφίξιμο στη γάμπα. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημά του. Με ενοχλήσεις στον αστράγαλο αποχώρησε και ο Δώνης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ