ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σιλά: "Εμείς και ο κόσμος θα κρατήσουμε όρθιο τον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιακουμπά Σιλά μίλησε στο "Έθνος" και υποστήριξε πως οι παίκτες και ο κόσμος θα κρατήσουν όρθιο τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κρίσιμη καμπή του.

Στο "Έθνος" μίλησε ο Γιακουμπά Σιλά και υποστήριξε ανάμεσα σε άλλα πως οι παίκτες και ο κόσμος θα κρατήσουν όρθιο τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, όπου υπάρχει αβεβαιότητα και φόβος για τα μελλούμενα στο "τριφύλλι".

"Στο τελευταίο ματς πήραμε μια πραγματικά σημαντική νίκη, για την ομάδα, το κλαμπ, για τον κόσμο, διότι δεν είχαμε καθόλου καλή αρχή στη σεζόν. Για μένα, που είμαι λίγο καιρό εδώ, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τέτοια υποστήριξη από τον κόσμο. Είναι πολύ σπουδαίο για την αυτοπεποίθηση της ομάδας και παίζουμε πλέον και γι΄ αυτούς. Θέλουμε να νικάμε γι' αυτούς", ανέφερε αρχικά ο μέσος από το Μάλι.

Για το αν μπορούν παίκτες, κόσμος και προπονητές να κρατήσουν όρθιο τον Παναθηναϊκό, υποστήριξε: "Ναι. Θα το κάνουμε! Οι οπαδοί μας αγαπούν πάρα πολύ την ομάδα. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ γι΄ αυτό που είδαμε στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι. Από εδώ και πέρα θέλουμε να είναι έτσι και καλύτερα η ατμόσφαιρα σε κάθε ματς. Όλοι ξέρουν τη δύναμη που έχει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και το μέγεθος του κλαμπ και είδαμε ένα μέρος από αυτή τη δύναμη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ