ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σημείο επαφής του Παναθηναϊκού με την Αλ Αΐν

Σημείο επαφής του Παναθηναϊκού με την Αλ Αΐν

Στην διάρκεια της Τρίτης υπήρξε ανταπόκριση της Αλ Αΐν στις επαφές της με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την δόση που οφείλεται στους πράσινους.

Η Αλ Αΐν έπρεπε από τις 30 Ιανουαρίου να καταβάλει στον Παναθηναϊκό τη δεύτερη δόση για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, ύψους 750.000 ευρώ, αλλά μέχρι την Τρίτη (13/2) ή δόση δεν είχε καταβληθεί ενώ και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έδιναν σημάδια ζωής.

Την Τρίτη όμως υπήρξε ένα σημείο επαφής με τους εκπροσώπους της Αλ Αΐν να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και υπήρξε ουσιαστικά ένα πρώτο σημείο επαφής.

Στο τριφύλλι θέλησαν να μάθουν πότε θα καταβληθούν τα χρήματα, τα οποία έχουν υπολογίσει να δώσουν στους παίκτες για το υπόλοιπο της δόσης Οκτωβρίου και έναντι του Δεκεμβρίου, ώστε να δουν τι θα γίνει. Να σημειώσουμε ότι η Αλ Αΐν τη πρώτη δόση την είχε καταβάλει με ενάμιση μήνα καθυστέρηση.

Στην επαφή που είχαν χθες οι δυο πλευρές δεν υπήρξε συγκεκριμένη υπόσχεση από πλευράς των ανθρώπων του συλλόγου από τα Εμιράτα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξει και νέα επαφή των δυο πλευρών.

Το θετικό όμως για τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού ήταν πως τουλάχιστον υπήρξε μια πρώτη επαφή και ίσως τις επόμενες μέρες διευθετηθεί οριστικά το θέμα. Θα πρέπει παράλληλα να υπάρξει και σωστή διαχείριση από τους πράσινους ώστε η καταβολή να γίνει όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Αν δεν γίνει αυτό δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει ταξίδη ανθρώπου του Παναθηναϊκού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για συζητήσεις από κοντά με τους εκπροσώπους της Αλ Αΐν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ