ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σημαντική νίκη, θέλουμε το πρωτάθλημα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός της Κ17 του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, και ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος που πέτυχε ένα τρομερό γκολ με λόμπα από 45 μέτρα μίλησαν στο Sport24.gr για την επικράτηση του τριφυλλιού επί του Ολυμπιακού.

Η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού επικράτησε την Κυριακή το μεσημέρι της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 2-0 με τους πράσινους να κάνουν το τέσσερα στα τέσσερα σε όλες τις διοργανώσεις της Super League.

Όλοι οι παίκτες του τριφυλλιού τα πήγαν εξαιρετικά αλλά ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του αγώνα ήταν ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να κόβει κάθε φάση μπροστά από την εστία των πράσινων. Επίσης ξεχώρισε ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος που πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς με λόμπα από τα 45 μέτρα.

Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν στο Sport24.gr για τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρχικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος είπε για την επικράτηση επί του "αιώνιου" αντίπαλου:

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα ντέρμπι. Δείξαμε ποιοι είμαστε όμως, τι είναι Παναθηναϊκός. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα".

Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό επί του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, η τρίτη σε επίπεδο ακαδημίας. Τι λέει αυτό σε εσάς;
"Δείχνουμε τη καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία. Δείχνουμε τη θέληση που έχουμε και παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να δείξουμε ότι εμείς είμαστε οι νικητές".

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι;
"Στις μονομαχίες και στη δύναμη αλλά και στην ηρεμία που δείξαμε τις στιγμές που έπρεπε. Γενικά δείξαμε ότι το θέλουμε πιο πολύ".

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αθανασακόπουλος: "Πάντα το έχω στο μυαλό μου"

Ο Ανδρέας Αθανασακόπουλος κατάφερε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα με το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε με λόμπα από τα 45 μέτρα και "κλείδωσε' τη νίκη του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός μέσος από την Πάτρα μίλησε στο Sport24.gr και για τη νίκη του τριφυλλιού αλλά και το εντυπωσιακό γκολ του.

"Περιμέναμε ένα δυνατό παιχνίδι, βάλαμε τα δυνατά μας. Πιστεύω ήμασταν καλύτεροι και στις μονομαχίες και όπως είπε και ο Σωτήρης κρίθηκε και στη δύναμη. Εμείς καταφέραμε και αντεπεξήλθαμε και σε αυτόν τον τομέα και ήμασταν καλύτεροι".

Έχεις πετύχει ένα τρομερό σε έμπνευση και εκτέλεση γκολ, τι σκέφτηκες εκείνη την ώρα;
"Πάντα σκέφτομαι όταν παίζει ο τερματοφύλακας έξω να τον κρεμάσω. Εκείνη τη στιγμή μου ήρθε το έκανα, και έπιασε".

Το έχεις ξανακάνει και έχει πετύχει;
"Ναι το έχω προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν και έχει πιάσει".

Ήταν σε ένα κρίσιμο σημείο;
"Ήταν σημαντικό γιατί εκεί "κλείδωσε" το παιχνίδι και η νίκη μας και βοήθησα και εγώ την ομάδα μου με το γκολ".

Πως περιμένεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;
¨
"Εμείς θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όλα τα παιχνίδια και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ