ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σφίγγει τα δόντια ο Χριστοδουλόπουλος

Σφίγγει τα δόντια ο Χριστοδουλόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θέλει να παίξει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα και τονίζει στο περιβάλλον του πως θα είναι έτοιμος την Κυριακή.

Ο 25χρονος άσος του Παναθηναϊκού στάθηκε άτυχος μέσα στην εβδομάδα, αφού υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού και όπως όλα δείχνουν θα χάσει το πρώτο ματς με την Μάλαγα.

Ο ίδιος ωστόσο δεν το βάζει κάτω και σύμφωνα με τα όσα λέει στους δικούς του, θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

"Είμαι ήδη πολύ καλύτερα. Δεν είναι κάτι το τρομερό. Πιστεύω ότι η Κυριακή θα είναι η κρίσιμη μέρα. Αν προπονηθώ, δε θα το χάσω με τίποτα το παιχνίδι"είπε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός των πράσινων.

Η εκτίμηση του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού είναι πως ο Χριστοδουλόπουλος θα χρειαστεί περίπου 5-6 μέρες για να μπει σε φουλ ρυθμούς, με τον ίδιο να περιμένει την προπόνηση της Κυριακής.

Αν τα καταφέρει ή ανεβάσει ρυθμούς, τότε όλα είναι πιθανά. Βέβαια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θέλει να ρισκάρει σε ενδεχόμενη υποτροπή, οπότε δύσκολα θα τον δούμε στην Ισπανία.

Εσείς διαβάστε: Αλαφούζος: "Είμαστε δίπλα σας, μην έχετε άγχος", Διαφώνησε ο Βγενόπουλος, αλλά..., Στα 6.000.000 ευρώ η ΑΜΚ του Παναθηναϊκού, Απορρίφθηκε το αίτημα του Παναθηναϊκού, Πρόβλημα με Χριστοδουλόπουλο, Τρία χρόνια... φαγούρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ