ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάριο για τον Παναθηναϊκό και τον Γουίλσον

Σενάριο για τον Παναθηναϊκό και τον Γουίλσον

Ο Τάκης Φύσσας φέρεται να έχει εντοπίσει τον εκλεκτό του για την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού στη Σκωτία, στο πρόσωπο του 23χρονου στόπερ της Χαρτς, Ντάνι Γουίλσον.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται πως θα βγάλει την πράσινη φανέλα και σύμφωνα με σκωτσέζικα δημοσιεύματα, ένας πιθανός αντικαταστάτης του προέρχεται από τα χάιλαντς!

Η ιστοσελίδα Daily Record αναφέρει η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει συμφωνήσει με τον 23χρονο Σκωτσέζο κεντρικό αμυντικό, Ντάνι Γουίλσον.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί, με βάση το ρεπορτάζ, επιλογή του Τάκη Φύσσα, ο οποίος ενημερώθηκε για αυτόν μέσω των συνδέσμων του στη χώρα και τον τσέκαρε αγωνιζόμενο.

Ο Γουίλσον ανήκει στη Χαρτς και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του, έχοντας αρκετές παραστάσεις, ενώ, έχει περάσει από το ρόστερ της Λίβερπουλ.

Ο Ουίλσον άρχισε την καριέρα του από τους Ρέιντζερς και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Λίβερπουλ όπου δεν βρήκε παιχνίδια. Πήγε δανεικός σε Μπλάκπουλ, Μπρίστον και Χαρτς. Στην τελευταία μονιμοποιήθηκε από το 2013 και μετά μετρώντας 62 συμμετοχές και 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Κατά την παραμονή στους Ρέιντζερς ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος παίκτης το 2010. Στη Χαρτς κατάφερε να κερδίσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τη δεύτερη κιόλας σεζόν δείγμα ότι τον εμπιστεύονταν απόλυτα.

Χρησιμοποιεί το αριστερό του πόδι και έχει καλή σχέση με τα δίχτυα, σκοράροντας, κυρίως, σε στημένες φάσεις. Έχει ύψος 1.87 και στην καριέρα του έχει παίξει 5 φορές για την Εθνική ομάδα της Σκωτίας. Εφέτος ο Ουίλσον πήρε τον τίτλο της δεύτερης κατηγορίας της Σκωτίας με τη Χαρτς.

Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε προγραμματισμός για παρουσία ανθρώπου του Παναθηναϊκού στο χθεσινό παιχνίδι της Χαρτς με την Κάουντενμπιθ (νίκη με 1-2), αλλά ο Γουίλσον ήταν εκτός αποστολής. Οπότε αυτό θα συμβεί την προσεχή εβδομάδα, οπότε η πρωταθλήτρια της Τσάμπιονσιπ Χαρτς φιλοξενεί τους Ρέιντζερς στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.

Στο τριετές συμβόλαιο του Ουίλσον με την Χαρτς (υπογράφηκε το καλοκαίρι του 2013) υπάρχει όρος που του επιτρέπει να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι αν υπάρχει ένας ακόμη χρόνος στη συμφωνία και τον όρο αυτό ενεργοποίησε ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός.

Ενδιαφέρον για τον Ουίλσον έχει δείξει και η πρωταθλήτρια στην Πρέμιερσιπ Σέλτικ με τον τεχνικό της, Ρόνι Ντέιλα, να δηλώνει θαυμαστής των προσόντων του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ