ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Στόουκς

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Στόουκς

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 29χρονο επιθετικό, Άντονι Στόουκς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χιμπέρνιαν. (VID)

Εν μέσω των διοικητικών ανακατατάξεων, η επικαιρότητα του Τριφυλλιού είχε και το μεταγραφικό σενάριο της ημέρας. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της "Daily Record", ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον 29χρονο Ιρλανδό επιθετικό, Άντονι Στόουκς.

Ο Στόουκς έμεινε ελεύθερος από τη σκωτσέζικη Χιμπέρνιαν πριν από μερικές ημέρες, εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων. Η διοίκηση των "Χιμπς" έκρινε ότι έδειξε μεγάλη ανοχή απέναντι στον ποδοσφαιριστή και παρότι ήταν ενεργός, διέκοψε τη συνεργασία τους.

Για τον Στόουκς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους η Μπόλτον και ομάδες από την Ιταλία, την Τουρκία και την Κίνα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ιρλανδός στράικερ ψάχνει κάτι διαφορετικό στην καριέρα του και προτιμά να πάρει μεταγραφή εκτός Νησιού.

Ο Στόουκς φέτος μετρά 21 εμφανίσεις (1.716 λεπτά) με τη Χιμπέρνιαν, έχει σκοράρει 11 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Δείτε βίντεο με τον ποδοσφαιριστή:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ