ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε συζητήσεις Παναθηναϊκός και Ταυλαρίδης

Σε συζητήσεις Παναθηναϊκός και Ταυλαρίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να συμφωνήσει με τον Στάθη Ταυλαρίδη για την εξόφληση της οφειλής των 97.000 ευρώ, πριν την έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την προσφυγή του Στάθη Ταυλαρίδη αναμένεται να εκδοθεί ακόμα και στις επόμενες ώρες και θεωρείται βέβαιο ότι θα ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών ή η συνολική εξόφληση των 97.000 ευρώ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξέρει ότι ακόμα δεν... πνίγεται, αλλά ο χρόνος που έχει για να διευθετήσει τη διένεξη λιγοστεύει και έχει εντείνει τις συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Η τελευταία πρόταση των ιθυνόντων του Τριφυλλιού προς τον δικηγόρο του Ταυλαρίδη, Πάρη Ατλαμάζογλου προβλέπει την άμεση καταβολή 70.000 ευρώ και την παραίτηση του 38χρονου αμυντικού από τη διεκδίκηση του υπολειπόμενου ποσού. Ο Ταυλαρίδης δεν την έχει απορρίψει και ίσως να αντιπροτείνει κάτι άλλο, αλλά το ζητούμενο είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν μπει σε διαδικασία συμβιβασμού, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα...

Από εκεί και πέρα, οι "πράσινοι" διοικούντες έχουν επικοινωνία με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, Γιώργο Ζελελίδη και προσπαθούν να συμφωνήσουν στην εξόφληση του ποδοσφαιριστή, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι μικρή.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη", ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε να διαχειριστεί τις συνομιλίες με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος δεν αποδέχτηκε να εξοφληθεί τα οφειλόμενα σε 33 δόσεις. Ταυτόχρονα, οφειλές υπάρχουν προς τους συνεργάτες του Στραματσόνι, αλλά εκτιμάται πως όλοι θα ενταχθούν σε μία λύση-πακέτο, αρκεί να την αποδεχτεί ο Ιταλός προπονητής.

Μάλιστα, μέσω του Στραματσόνι επιχειρείται να δημιουργηθεί δίαυλος με την Κιέβο Βερόνα, ώστε να διευθετηθεί το χρέος για τον δανεισμό του Πολ Ζοσέ Εμποκού. Η ιταλική ομάδα έχει προσφύγει στη FIFA, έχει δικαιωθεί και κινείται προς την επιβολή ποινής αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ