ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε συζητήσεις με την Σοσιεδάδ για φιλικό ο Παναθηναϊκός

Σε συζητήσεις με την Σοσιεδάδ για φιλικό ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έχει στα σκαριά φιλικό με την Σοσιεδάδ στις 12/8 στο Ανοέτα χωρίς όμως ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί ενώ στο τριφύλλι ετοιμάζουν ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν το μυαλό τους στο πιο σημαντικό μας της σεζόν αυτό με την Μπριζ την Τετάρτη (5/8) στη ρεβάνς του 2-1 της Λεωφόρου αλλά παράλληλα τρέχουν και τον σχεδιασμό τους για το φιλικό ή τα φιλικά που θα ακολουθήσουν μέχρι την επόμενη ευρωπαϊκή μάχη είτε για το Champions League, είτε για το Europa League το τριήμερο 18-19-20 Αυγούστου.

Οι πράσινοι, όπως γράφουν και οι Ισπανοί που το παρουσιάζουν ως δεδομένο μάλιστα, είναι σε συζητήσεις με την Σοσιεδάδ ώστε να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας την Τετάρτη 12 Αυγούστου με την αναμέτρηση να γίνεται στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο Ανοέτα. Οι Ισπανοί θεωρούν ότι αυτή θα είναι και η πρόβα τζενεράλε και η πρώτη παρουσία της ομάδας στο κοινό της.

Παράλληλα στο τριφύλλι βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ακόμα φιλικού στο διάστημα από 5/8 έως τις 18/8 και βρίσκονται σε συζητήσεις και με άλλους υποψήφιους αντίπαλους από το εξωτερικό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ