ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πρώτη προτεραιότητα ο Σίβοκ για τον Παναθηναϊκό

Σε πρώτη προτεραιότητα ο Σίβοκ για τον Παναθηναϊκό

Ο Τόμας Σίβοκ φαίνεται ότι έχει κερδίσει κάποιους επιπλέον πόντους στην υπόθεση απόκτησης στόπερ για τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Πάνω στον εκλεκτό που θα αποτελέσει τον ηγέτη της άμυνας έχουν ρίξει πλέον το βάρος της μεταγραφικής τους ενίσχυσης στον Παναθηναϊκό και στο τριφύλλι θέλουν να προχωρήσουν άμεσα στο συγκεκριμένο θέμα καταλήγοντας στον εκλεκτό έτσι ώστε να πάρουν σειρά οι επαφές.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ οι πράσινοι έχουν μια λίστα από πέντε-έξι επιλεγμένους στόπερ με τρεις εξ αυτών να είναι οι Σπάχιτς, Σιανί και Σίβοκ και κάποια ονόματα τα οποία ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Τις τελευταίες ώρες αυτός που φαίνεται να μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα είναι ο Τόμας Σίβοκ. Ο 31χρονος Τσέχος στόπερ που μένει ελεύθερος από την Μπεσίκτας δείχνει να έχει συγκεντρώσει πάνω του τις προτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού οι οποίοι και αναμένεται να καταθέσουν άμεσα πρόταση στον Τσέχο διεθνή αμυντικό.

Στο πλάνο παραμένουν και οι περιπτώσεις των Σπάχιτς, Σιανί καθώς και δυο-τρεις ακόμη έτσι ώστε να υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις αν τα πράγματα δεν πάνε καλά με τον Σίβοκ.

Το γεγονός βέβαια ότι ο Τσέχος είναι ελεύθερος ναι μεν κάνει τα πράγματα πιο εύκολα όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις αλλά θα πρέπει ο 31χρονος άσος να πει το ναι σε ότι έχει να κάνει με τις οικονομικές απολαβές του ίδιου και τα ενδεχόμενα μπόνους που θα υπάρξουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ