ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε προχωρημένο στάδιο Παναθηναϊκός και Νιουκάσλ για τον Αμπέντ

SHEFFIELD, ENGLAND - JULY 26:  Mehdi Abeid of Newcastle United holds off James Wallace of  Sheffield United during the pre season friendly match between Sheffield United and Newcastle United at Bramall Lane on July 26, 2015 in Sheffield, England.  (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
SHEFFIELD, ENGLAND - JULY 26: Mehdi Abeid of Newcastle United holds off James Wallace of Sheffield United during the pre season friendly match between Sheffield United and Newcastle United at Bramall Lane on July 26, 2015 in Sheffield, England. (Photo by Jan Kruger/Getty Images) GETTY IMAGES

Το ρεπορτάζ του Sport24.gr από την Αγγλία, υποστηρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Νιουκάσλ για τον Μεχντί Αμπέντ, έχουν περάσει σε προχωρημένο στάδιο και οδηγούν στη συμφωνία.

Το πρωί της Παρασκευής (14/8) η ιστοσελίδα Sunderland Echo ανέφερε ότι η Νιουκάσλ κοστολογεί τα δικαιώματα του Μεχντί Αμπέντ στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ και περιμένει προτάσεις για να συζητήσει.

Ο Αλγερινός χαφ δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή, Στιβ Μακ Λάρεν, ωστόσο η πολιτική της αγγλικής ομάδας επιτάσσει την παραχώρηση του έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων.

Κατά βάθος, οι διοικούντες την Νιουκάσλ γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να αποκομίσουν τόσα χρήματα από τον Αμπέντ, αλλά προσδοκούν ότι μπορεί να προκύψει κάποιος ενδιαφερόμενος με διάθεση να πληρώσει ένα μέρος του ποσού.

Την ίδια στιγμή, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού διατηρούν ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους Άγγλους, έχοντας τον Αμπέντ στο επίκεντρο της μεταγραφικής αναζήτησης τους.

Πηγές του Sport24.gr από την Αγγλία, υποστηρίζουν ότι η διαπραγμάτευση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Τριφυλλιού και σε στελέχη της αγγλικής ομάδας, έχουν προχωρήσει από το στάδιο των απλών επαφών.

Οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι έχει βρεθεί κοινός τόπος για το αντίτιμο των δικαιωμάτων του Αμπέντ και δεν αποκλείουν την επίτευξη συμφωνίας αμέσως μετά το Δεκαπενταύγουστο.

Επισήμως, από τις δύο ομάδες δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες. Σε δηλώσεις του την Παρασκευή (14/8), ο Μακ Λάρεν τόνισε ότι δεν αναμένει άμεσα κάποια εξέλιξη στις αποχωρήσεις, ενώ από την ΠΑΕ παραδέχονταν ότι ο Αμπέντ απασχολεί, αλλά χωρίς να προσθέτουν κάτι περισσότερο.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η μοναδική ομάδα που κατέθεσε πρόταση και διαπραγματεύτηκε με τον 23χρονο χαφ, αποσύρθηκε με απόφαση του προπονητή, Φρανκ Κράμερ. Ο Γερμανός εστιάζει σε άλλους ποδοσφαιριστές και δεν σκοπεύει να επανέρθει για τον Αμπέντ.

Ο Αμπέντ έχει την απόλυτη προτεραιότητα στο σχεδιασμό των Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου και Γιάννη Αναστασίου και το γεγονός ότι έχουν σταματήσει να εξετάζουν άλλους προτεινόμενους χαφ, ίσως να αποτελεί ένδειξη για το προχωρημένο της διαπραγμάτευσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ