ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε νέες εγκαταστάσεις ο Panathinaikos USA

Σε νέες εγκαταστάσεις ο Panathinaikos USA

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στο Μιζούρι των ΗΠΑ, θα μετακομίσουν σύντομα σε νέο κλειστό αθλητικό κέντρο, μία απόδειξη της ραγδαίας ανάπτυξης του πρότζεκτ.

Η ανάπτυξη των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ είναι ραγδαία και εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς. Παράλληλα η PSS USA είναι έτοιμη για ακόμα ένα βήμα, που θα σηματοδοτήσει το πέρασμα της στο επόμενο επίπεδο: την απόκτηση σταθερών προπονητικών εγκαταστάσεων, υψηλότατου επιπέδου.

Η PSS USA θα μετακομίσει σε ένα νέο αθλητικό κέντρο, το οποίο ονομάζει "Lamborghini Athletic Centre" και εδράζεται στην πόλη Σεντ Τσαρλς του Μιζούρι, ενώ, εξασφάλισε τη χρήση της για τα επόμενα 15 χρόνια!

Ο κυριότερος λόγος που επιλέγει ένας στεγασμένος χώρος αφορά τη διευκόλυνση των προπονήσεων, αφού στο Μιζούρι βρέχει συχνά και με ένταση. Οπότε, αρκετές προπονήσεις αναβάλλονταν, όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν.

Το αθλητικό κέντρο θα παραδοθεί έτοιμος τον Αύγουστο του 2015, είναι κλειστό συνολικού εμβαδού 60.000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει 2 γήπεδα ποδοσφαίρου 6vs6 με πλαστικό τάπητα τελευταίας γενιάς, 6 διαδρόμους για γυμναστική, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου σάλας με προδιαγραφές FIFA, 2 γήπεδα μπάσκετ και 6 γήπεδα βόλεϊ.

Σε νέες εγκαταστάσεις ο Panathinaikos USA

Επίσης, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των αθλητών, των προπονητών, των συνοδών και των θεατών, διαθέτοντας καφετέρια, δωρεάν wifi και ιατρείο πρώτων βοηθειών.

Ο αντιπρόεδρος των PSS USA, Άαρον Βάγκνερ, τόνισε για την επικείμενη μετακόμιση: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε ένα πλήρες αθλητικό κέντρο στους αθλητές μας. Δεν θα χρειάζεται άλλο να στηριζόμαστε στις διαθέσεις της μητέρας φύσης, για να δούμε αν θα προπονηθούμε. Δουλεύαμε πάνω σε αυτό το πρότζεκτ για πολλά χρόνια και επιτέλους, γίνεται πραγματικότητα. Το οφείλουμε στον Παναθηναϊκό, τις οικογένειες των αθλητών και τη στήριξη του Νίκου Καρύδη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ