ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε μια κλωστή ο Ουζουνίδης!

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Σε μια κλωστή κρέμεται πλέον το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, καθώς σκέφτεται πιο σοβαρά παρά ποτέ το ενδεχόμενο παραίτησης μετά την απόφαση των διοικούντων για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ και απομάκρυνση περισσότερων παικτών.

Απόφαση για περαιτέρω μείωση του μπάτζετ κατά 2 εκατ. ευρώ πήραν οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το δεύτερο μισό της σεζόν (από 6 στα 4 εκατ. ευρώ "μικτά"!) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται πλέον πιο σοβαρά παρά ποτέ την παραίτησή του από τον πράσινο πάγκο!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε χθες βράδυ γι' αυτή την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, για της οποίας την υλοποίηση δεν αρκεί η φυγή των υπό πώληση παικτών, αλλά περισσότερων, όπως επί παραδείγματι ο Μουνιέ, ο Γιόχανσον, ο Χίλιεμαρκ, ίσως και περισσότερων! Εκτός ασφαλώς από Χουλτ, Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλη, οι οποίοι είναι ήδη υπό πώληση...

Σύμφωνα με την απόφαση των διοικούντων, όλα τα χρήματα από τις πωλήσεις θα δοθούν για τα χρέη και αν ο Παναθηναϊκός κάνει 2-3 κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο, οι αμοιβές των παικτών δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ.

Υπ' αυτές τις συνθήκες είναι πάρα πολύ αμφίβολο αν ο Ουζουνίδης θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το σαββατιάτικο ματς εναντίον του Απόλλωνα. Είναι πολύ προβληματισμένος, σκέφτεται ακόμη και το αν αυτή είναι μια απόφαση "εξώθησής" του σε παραίτηση και η συνέντευξή του στη Nova σήμερα το απόγευμα αποκτά άλλες, μεγαλύτερες διαστάσεις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ