ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε καλύτερη κατάσταση ο Κουρμπέλης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ICON

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης νιώθει λιγότερες ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και υπολογίζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ανησυχία για Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί και Γιόχανσον.

Μπορεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης να γυμνάστηκε ατομικά στην προπόνηση της Τετάρτης (15/11), όμως αισθάνεται καλύτερα. Ο αρχηγός της ομάδας πονάει λιγότερο στην επιγονατίδα και εκτέλεσε ασκήσεις σε πιο υψηλή ένταση. Πρακτικά, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με τηΝ ΑΕΚ, την Κυριακή (19/11).

Οι Κουλιμπαλί και Γιόχανσον προπονήθηκαν μόνοι τους στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ρυθμούς ανέβασε και ο Βιγιαφάνιες. Οι τρεις παίκτες θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Το σημερινό (15/11) πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις για σουτ, παιχνίδια συνεργασιών για επίθεση και άμυνα και πιεστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Οι Λουτσιάνο, Πίσπας και Κότσαρης υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ ο Τσάβες συνέχισε την αποκατάσταση για τη θλάση και δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο ματς. Η αυριανή (16/11) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ