ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε καλό κλίμα το ραντεβού του Μπαλτάκου με τον Φάμελλο

Σε καλό κλίμα το ραντεβού του Μπαλτάκου με τον Φάμελλο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί η συνάντηση του προέδρου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκου, με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμμελο και αποφασίστηκε η σύσταση ομάδας εργασίας.

Συνάντηση εργασίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο είχε την Τετάρτη το πρωί ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, με κυρίαρχο θέμα συζήτησης το γήπεδο στο Γουδή.

Το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε να συσταθεί ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τρεις επιτροπές, νομικής τεκμηρίωσης, οικονομικής αξιολόγησης και τεχνικού σχεδιασμού.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή η Κυβέρνηση είχε θέσει ως πρωταρχικό στόχο τη νομική θωράκιση του έργου ώστε να μην υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα με προσφυγές.

Μέσα στην διάρκεια της Τετάρτης ο Μπαλτάκος αναμένεται να έχει και άλλες συναντήσεις που θα αφορούν το έργο της κατασκευής του γηπέδου στο Γουδή.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 24 νεκροί του Πολυτεχνείου

Διαβάστε τα στοιχεία της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο. Δείτε σχεδιάγραμμα με το σημείο όπου έπεσαν νεκροί ή τραυματίστηκαν

4 ταινίες και 5 σειρές για το ΣΚ σου

Όλες οι ταινίες και σειρές που αξίζει να τσεκάρεις αυτό το σαββατοκύριακο.

Μάνδρα: 'Αυτοκίνητα πέφτουν πάνω μου', τα τελευταία λόγια 38χρονου αγνοούμενου

Ένα από τα πολλά τραγικά πρόσωπα της θεομηνίας που έπληξε τη Δυτική Αττική, είναι και ο 38χρονος οδηγός φορτηγών Γιάννης Ρούμελης, που αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή της Μάνδρας.

Τι είπε ο Κυριάκος στον Άδωνι και τον ανάγκασε να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις

Τα μυστικά SMS που αντάλλαξαν οι δύο γίγαντες της πολιτικής.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24