ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε Γενεύη και Μάντσεστερ ο Ζιλμπέρτο

Σε Γενεύη και Μάντσεστερ ο Ζιλμπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στην εκδήλωση της European Club Association και στο τέλος Σεπτέμβρη θα πάρει μέρος σε συνέδριο Ακαδημιών.

Στην εκδήλωση της European Club Association στη Γενεύη της Ελβετίας, συμμετέχει αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, η οποία απαρτίζεται από τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Αθηνά Μπαλωμένου και Σταμάτη Γαρρή. Στο πλαίσιο του event, οι υπεύθυνοι της οργάνωσης εξηγούν στους εκπροσώπους των ομάδων τις αλλαγές που προωθεί η UEFA στο Champions League και στο Europa League.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ αξιοποιεί την ευκαιρία, προκειμένου να αποκτήσει επαφές με ομολόγους του από άλλες χώρες και να διευρύνει το δίκτυο των διασυνδέσεων του.

Αυτή δεν είναι η μόνη εκδήλωση που θα παραστεί ο Ζιλμπέρτο στη διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Το τριήμερο 26-28 του μήνα θα μεταβεί στο Μάντσεστερ για να συμμετάσχει στο συνέδριο "Ακαδημίες: ένας οργανισμός για την επιτυχία", που διοργανώνεται από το "Soccerex Global Conventio".

Ο Βραζιλιάνος είναι ομιλητής για την ανάπτυξη του θέματος, μαζί με τον Έντουιν Φαν ντε Σαρ, τον Αλέν Μπελσέρ και τον Ζεράρ Ουγιέ. Οι τέσσερις θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους για τη σημασία της ακαδημίας και θα εξηγήσουν πως οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν αγωνιστικά και οικονομικά.

Κατά την εκπαίδευση του για να εξελιχθεί σε ένα επαρκές ποδοσφαιρικό στέλεχος, ο Ζιλμπέρτο παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια για τα τμήματα υποδομής και θα μεταφέρει μέρος των γνώσεων του στους συμμετέχοντες στο συνέδριο.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ