ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς και το Σάββατο ο Μουνιέ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΜΟΥΝΙΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟ / ΜΟΥΝΙΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άντονι Μουνιέ γυμνάστηκε σε φουλ ένταση και το Σάββατο και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΛ.

Στις δηλώσεις του πριν τη προπόνηση του Σαββάτου ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στην παρουσία ή μη του Μουνιέ στο πρόγραμμα ώστε να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ την Δευτέρα έστω και για να τον έχει στον πάγκο.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς και το Σάββατο, έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς καμία ενόχληση και θα είναι σίγουρα στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Δεν αποκλείεται όμως από τη στιγμή που γυμνάζεται σε φουλ πρόγραμμα εδώ και μέρες να βρεθεί και στο αρχικό σχήμα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι από την Παρασκευή έχει επιστρέψει στην Αθήνα ο Γκιγέρμο Μολίνς και ακολουθεί πλέον το πρόγραμμα αποθεραπείας του στην Αθήνα. Ένα πρόγραμμα που θα ακολουθήσει για 2-3 εβδομάδες πριν γίνει εκ νέου επανεκτίμηση της κατάστασης του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Λουτσιάνο, Μολίνς ενώ απών με άδεια είναι ο τραυματίας Μυστακίδης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ