ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός

Σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα ο Παναθηναϊκός

Την Δευτέρα (4/5) στις 4.00μ.μ. ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο.

Σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα θα δώσει το παρών ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα (4/5) το απόγευμα με τους πράσινους να παρατάσσουν μια ομάδα αποτελούμενοι από αρκετούς ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και κάποιους ποιο νεαρούς σε ηλικία.

Συγκεκριμένα οι Κότσαρης, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος Β., Αγγελόπουλος Γ., Στάικος, Μαλντίν, Μυρθιανός και Νιούμαν έχουν ειδοποιηθεί ότι θα ακολουθήσουν την αποστολή των πράσινων που θα πλαισιώνεται και από παίκτες της πρώτης ομάδας που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής.

Το παιχνίδι διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς με τους πράσινους να ανταποκρίνονται στην πρόταση και την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Αθλητικής Ένωσης Κηφισιάς και της ΠΑΕ Παναθηναικός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 4 Μαίου και ώρα 16:00 μμ στο Ζηρίνειο Στάδιο της Κηφισιάς.

Η αθλητική αυτή συνάντηση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς "Δημήτριος Βικέλας" Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού & Πολιτισμού και έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Η παρουσία και η έμπρακτη συνεισφορά όλων των φιλάθλων και φίλων των σωματείων της Κηφισιάς και του Παναθηναϊκού για τον σκοπό αυτό θεωρείτε επιτακτική και απαραίτητη".

Προπόνηση για τους εκτός αποστολής

Όσοι πράσινοι δεν ταξίδεψαν στην Κέρκυρα και έμειναν εκτός αποστολής βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στο Κορωπί και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Χέντερ. Χαρακτηριστικά οι Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Λαγός, Μπεργκ, Νάνο, Πέτριτς, Μαυρίας, Δώνης, Κότσαρης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης" και ακολούθησαν ο καθένας το δικό του πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ