ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε ενωτικό κλίμα το τραπέζι στον Παναθηναϊκό

Σε ενωτικό κλίμα το τραπέζι στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Την κατάλληλη ευκαιρία για να ξεφύγουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα βρήκαν στο τριφύλλι με το τραπέζι που έκανε στην ομάδα ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των πράσινων, Τάκης Φύσσας.

Ως μια πολύ καλή ευκαιρία για να ξεφύγουν από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και τα όσα έχουν ζήσει οι πράσινοι το τελευταίο χρονικό διάστημα βρήκαν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος ο τραπέζι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (10/12).

Η πρωτοβουλία άνηκε στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ο οποίος το σκεφτόταν εδώ και καιρό, από την έλευση του Ιταλού τεχνικού, αλλά δεν είχε βρεθεί μέχρι την Πέμπτη η κατάλληλη χρονική στιγμή.

Το τραπέζι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με άπαντες όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά απόντος του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος των πράσινων δεν μετέβη στο τραπέζι που έγινε καθώς είχε ένα ραντεβού το οποίο είχε προγραμματιστεί αρκετό διάστημα πριν και δεν μπορούσε να ακυρωθεί. Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, ενωτικό θα μπορούσαμε να πούμε ενόψει και της συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τους πράσινους να κοιτούν μπροστά στη συνέχεια της χρονιάς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ