ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε εξέλιξη η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου

Σε εξέλιξη η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου
Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (17/9) ξεκίνησε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (17/9, 16:00) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή, αλλά στο "τριφύλλι" οι εξελίξεις "τρέχουν" κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε η νέα συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αντικείμενο την παραχώρηση μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η συνάντηση των δύο ανδρών δεν πραγματοποιείται σε κάποια οικεία ή γραφείο ενός εκ των δύο, αλλά σε ουδέτερο χώρο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνοδεύονται από στενούς τους συνεργάτες οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι με οικονομικά θέματα και συζητούν για τα χρέη που θα καλύψει ο πρώτος, προκειμένου ο δεύτερος να μπει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αυτή τη στιγμή εντοπίζεται διαφορά ύψους 10.000.000 ευρώ - 15.000.000 ευρώ. Εάν όλα εξελιχθούν ομαλά και υπάρχει σύγκλιση θα υπάρξει κοινή δήλωση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ