ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε εκκρεμότητα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σε εκκρεμότητα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Η Γενική Συνέλευση της 13ης Νοέμβρη πλησιάζει και είναι αναγκαίο να αναδειχθεί μία ισχυρή διοίκηση. Τι συμβαίνει με τον Αλαφούζο και τη Συμμαχία. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Το οικονομικό έχει την απόλυτη προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό, αλλά η επικείμενη ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της 13ης Νοεμβρίου, κρίνεται εξίσου σημαντική. Διότι για να βρεθούν χρήματα, πρέπει να τα αναζητήσουν άνθρωποι και η είσοδος νέων προσώπων στη διοίκηση της ΠΑΕ θα ήταν καλοδεχούμενη.

Ωστόσο, με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και με το ιδιοκτησιακό αδιέξοδο, δεν υπάρχει μεγάλη προθυμία για εμπλοκή στα τεκταινόμενα. Ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, έχει επαφές με ενδιαφερόμενους, όμως οι περισσότεροι έχουν υπαναχωρήσει ή τηρούν στάση αναμονής.

Βεβαίως, όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της ΓΣ, τόσο μειώνονται τα χρονικά περιθώρια. Η σύνθεση πρέπει να έχει επτά συμβούλους όπως ορίζει το καταστατικό και προς το παρόν υπάρχουν τέσσερις σύμβουλοι: οι Κωνσταντίνου, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Στέλιος Παναγιωτίδης και Τάκης Οικονομόπουλος, ο τελευταίος εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Τυπικά, ο Γιάννης Αλαφούζος παραμένει ακόμα ως πέμπτο μέλος στο ΔΣ, αλλά είναι σίγουρο ότι δεν θα μετέχει μετά από την επικείμενη ΓΣ. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει στους άλλους διοικούντες εάν θα εκπροσωπηθεί στη διαδικασία της 13ης Νοεμβρίου. Διότι εάν δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε η συνέλευση θα αναβληθεί λόγω έλλειψης απαρτίας και θα μετατεθεί για τις 20 Νοεμβρίου.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Σήμερα θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και εφόσον έχουν διευθετηθεί ορισμένα διαδικαστικά ζητήματα, θα προκηρύξει έκτακτη Γενική Συνέλευση και θα ορίσει την ημερομηνία των εκλογών. Το σωματείο λαϊκής βάσης αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα με την ΠΑΕ, αφού το ενδιαφέρον για τις αρχαιρεσίες δεν είναι μεγάλο, ενώ η "δεξαμενή" των υποψηφίων πολύ πιο περιορισμένη. Αυτό συμβαίνει επειδή οι σύμβουλοι πρέπει να έχουν προηγουμένως την ιδιότητα του μέλους της ΠΣ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ