ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε ειδικό γιατρό στο Μόναχο ο Μολίνς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μολίνς εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς - προσαγωγούς και δεν πρόκειται να ενσωματωθεί σύντομα στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Εδώ και αρκετό καιρό ο Γκιγέρμο Μολίνς ταλαιπωρείται από το σύνδρομο των κοιλιακών - προσαγωγών και ακολουθεί συντηρητική θεραπεία, προκειμένου να το ξεπεράσει. Ωστόσο, η αποκατάστασή του δεν παρουσιάζει πρόοδο και ο Σουηδός επιθετικός συνεχίζει να πονάει.

Ο Μολίνς είχε μία συνεννόηση με τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκο, και αποφάσισαν από κοινού (και με την έγκριση του Μαρίνου Ουζουνίδη) να επισκεφτεί ο ποδοσφαιριστής έναν εξειδικευμένο γιατρό στο Μόναχο.

Ο Μολίνς θα υποβληθεί σε εξετάσεις και θα περιμένει τη γνωμάτευση του ειδικού, ώστε να καθορίσει τις επόμενες κινήσεις του. Από τη διάγνωση που θα λάβει, θα αποφασίσει αν θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του προβλήματος ή αν θα τροποποιήσει την αποθεραπεία του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μολίνς δεν πρόκειται να ενσωματωθεί σύντομα στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού. Η αποκατάσταση δεν έχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ίσως να διαρκέσει μήνες.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ