ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε δυο γκρουπ και με απόντα τον Ζέκα ο Παναθηναϊκός

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αγώνας της Πέμπτης (6/4) με τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο δεν δίνει το δικαίωμα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του να σταθούν αρκετά στην επικράτηση επί της ΑΕΚ>

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του δεν μπορούν να μείνουν στην επικράτηση επί της ΑΕΚ και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη σερί νίκη τους σε ντέρμπι μετά και το τρίποντο επί του Ολυμπιακού.

Ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς, την Πέμπτη κόντρα στον Πανιώνιο. Ένα παιχνίδι που με βάση την εικόνα των "κυανέρυθρων" αναμένεται πιο δύσκολο καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι σε καλύτερη κατάσταση και από τους "ερυθρόλευκους" αλλά και από τους "κιτρινόμαυρους".

Για αυτό η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Πέμπτης ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας με τους πράσινους να γυμνάζονται σε δυο γκρουπ. Το ένα αποτελούνταν από τους παίκτες που έπαιξαν στο ματς με την ΑΕΚ και το άλλο απ' όλους τους υπόλοιπους.

Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Ζέκα ο οποίος είχε άδεια ενώ και ο Μίγγος ο οποίος είναι αρκετά επιβαρυμένος από την παρουσία του στην Εθνική Νέων γυμνάστηκε μόνος του.

Η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την προσεχή Πέμπτη.

Οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν βασικοί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης, συναρμογή και πιεστικό παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Απών ήταν ο Ζέκα που είχε άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Μίγγος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ