ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς τη Δευτέρα Μολέντο, Κοτσόλης

Σε φουλ ρυθμούς τη Δευτέρα Μολέντο, Κοτσόλης
Μπουμάλ Ιμπάρμπο Μολέντο INTIME SPORTS

Η αναμέτρηση της Πέμπτης (15/9) με τον Άγιαξ δεν δίνει στους πράσινους ευκαιρία για ανάσες και για αυτό την Κυριακή το πρωί οι παίκτες του τριφυλλιού προπονήθηκαν κανονικά με τον Στραματσόνι να έχει το βλέμμα του στους Μολέντο, Κοτσόλη.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ την Πέμπτη (15/9) στο πλαίσιο του Europa League και το ματς αυτό δεν δίνει τη δυνατότητα στους πράσινους για ανάσες μετά την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό και την επικράτηση με 3-0. Οι παίκτες του τριφυλλιού βρέθηκαν κανονικά την Κυριακή το πρωί στο "Γ. Καλαφάτης" και γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ.

Το ένα αποτελούνταν από τους παίκτες που έπαιξαν βασικοί στο ματς με τους Βοιωτούς οι οποίοι έκαναν αποκατάσταση και το άλλο από τους υπόλοιπους που γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Αντρέα Στραματσόνι φυσικά είχε στραμμένα τα βλέμματα του στους Μολέντο, Κοτσόλη που είναι τραυματίες και δεν ήταν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Και οι δυο ακολούθησαν το πρώτο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δεν έπαιξαν στο διπλό. Την Δευτέρα το απόγευμα όμως, όταν είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση του τριφυλλιού αναμένεται να γυμναστούν κανονικά.

Να σημειώσουμε ότι ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του για το ματς με τον Λεβαδειακό, κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει την Δευτέρα όταν και θα είναι μαζί όλοι οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

"Προπόνηση στο Κορωπί είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Ο Μολέντο ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με θεραπεία, ενώ ο Κοτσόλης συνέχισε τη θεραπεία του και οι Μπουμάλ-Τελάντερ το πρόγραμμα τους.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ