ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πέρα από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στα ευχάριστα για τον Ιταλό τεχνικό ήταν πως δεν προέκυψε και κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Η συνέχεια των play offs με το καθοριστικό εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ έφερε τους πράσινους στο "Γ. Καλαφάτης" και την Τρίτη (24/5) το απόγευμα με τους πράσινους να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς του ΟΑΚΑ.

Το ευχάριστο για τον Αντρέα Στραματσόνι μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας (23/5) ήταν πως δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και ο Ιταλός δεν υπολογίζει μόνο στους Πράνιτς και Τελάντερ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, θέλησε όμως να δώσει κάποιες ανάσες στους παίκτες που αγωνίστηκαν τη Δευτέρα για αυτό και η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Όσοι έπαιξαν έκαναν αποθεραπεία σε αντίθεση με τους υπόλοιπους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Ο Πράνιτς συνέχισε τη θεραπεία του ενώ ο Τελάντερ απουσίασε με άδεια.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι".

Στόχος φυσικά των παικτών του τριφυλλιού είναι η νίκη και στο ΟΑΚΑ προκειμένου οι πράσινοι να συνεχίσουν να έχουν στο χέρι τους την υπόθεση πρωτιά στα playoffs. Κάτι που σημείωσε και ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ