ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε δέκα δόσεις η αποπληρωμή του Βέμερ από τον Παναθηναϊκό

ΑΦΙΞΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βέμερ EUROKINISSI

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε η αποπληρωμή του Γενς Βέμερ, ύψους 500.000 ευρώ, να γίνει σε δέκα δόσεις των 50.000 ευρώ έκαστη.

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε το αίτημα που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός να καταβάλει το ποσό των 498.232,15 ευρώ που έχει επιβληθεί υπέρ του Γενς Βέμερ σε 45 δόσεις και όρισε η αποπληρωμή να γίνει σε δέκα δόσεις.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός για τους επόμενους δέκα μήνες θα πρέπει να δίνει 49.000 ευρώ το μήνα στον Γερμανό ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ η πρώτη πληρωμή πρέπει να γίνει σε δέκα μέρες από σήμερα, δηλαδή έως τις 4 Φλεβάρη και από εκεί και πέρα κάθε μήνα θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να καταβάλει το ίδιο ποσό.

Η σχετική ανακοίνωση του διαιτητικού δικαστηρίου ανέφερε:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Απέρριψε την από 06.12.2017 αίτηση του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer του Jochen περί επιβολής ποινής και την από 10.01.2017 πρόσθετη υπέρ αυτού παρέμβαση. Δέχθηκε την από 14.12.2017 αίτηση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ΠΑΕ περί ρύθμισης της αναφερομένης στο σκεπτικό οφειλής και την από 19.12.2017 πρόσθετη υπέρ αυτής (ΠΑΕ) παρέμβαση.

Όρισε όπως η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer του Jochen, με τη 548/2017 απόφαση της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, οφειλή ύψους τετρακοσίων ενενήντα οκτώ χιλιάδων τριακοσίων είκοσι δύο και δεκαπέντε λεπτών( 498.322,15) πλέον των νομίμων τόκων, καταβληθεί/εξοφληθεί από την οφειλέτιδα ΠΑΕ Παναθηναϊκός ΑΟ σε δέκα (10) ισόποσες μηνιαίες δόσεις, της πρώτης δε εξ αυτών καταβλητέας εντός δέκα (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, και κάθε μια εκ των επομένων τριών μηνιαίων δόσεων, την αντίστοιχη ημέρα καταβολής της πρώτης δόσης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ