ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε δέκα δόσεις η αποπληρωμή του Εσιέν από τον Παναθηναϊκό

Εσιέν

Σε δέκα δόσεις η αποπληρωμή του Εσιέν από τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε την υπόθεση αποπληρωμής του Εσιέν στο τακτικό δικαστήριο της ΕΠΟ και η αποπληρωμή των οφειλομένων θα γίνει σε δόσεις.

Ένας βραχνάς... λιγότερος για τον Παναθηναϊκό όχι αναφορικά με το ποσό καταβολής αλλά τουλάχιστον με τον τρόπο καθώς οι πράσινοι που είχαν πάει την υπόθεση της αποπληρωμής του Εσιέν κέρδισαν στο τακτικό δικαστήριο και έτσι θα πρέπει να καταβάλουν όσα έχουν απομείνει σε δέκα δόσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ η οποία υποχρέωνε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταβάλει στον ποδοσφαιριστή 418.975 με το νόμιμο τόκο είχε καταφύγει στο τακτικό δικαστήριο ώστε να δώσει το ποσό σε δόσεις και όχι με τη μια όπως επιθυμούσε ο διεθνής μέσος.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του τριφυλλιού ζητούσαν να εξοφληθεί ο παίκτης με βάση τα προβλεπόμενα από τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα σε ΕΠΟ, επαγγελματικές Λίγκες και ΠΣΑΠ ενώ ο Εσιέν υποστηρίζοντας πως δεν είναι μέλος του ΠΣΑΠ δεν το δεχόταν.

Το δικαστήριο όμως αποφάνθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού και έτσι τα χρήματα θα αποπληρωθούν σε δέκα δόσεις.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα τρόφιμα που θα σε σώσουν σε περίπτωση πολέμου

Η Σουηδία τύπωσε ένα εγχειρίδιο με το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες της αν ξεσπάσει πόλεμος, και όλοι αναρωτιόμαστε αν ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε.

25 ταινίες ακατάλληλες για ανηλίκους που έσκισαν τα ταμεία

Χτύπα, αμερικανικό σύστημα αξιολόγησης. Αυτές οι 25 ταινίες δεν σε φοβούνται.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24