ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Scout της Τσάμπιονσιπ στη Λεωφόρο για Κουλιμπαλί

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Κουλιμπαλί EUROKINISSI SPORTS

Άνθρωπος από ομάδα της Championship βρέθηκε την Πέμπτη (27/7) στη Λεωφόρο και "κατασκόπευσε" τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ήταν σταθερός αμυντικά και εξουδετέρωσε τον επικίνδυνο Όζομπιτς της Γκαμπάλα.

Στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Γκαμπάλα, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, το παρών στα επίσημα του "Απ. Νικολαΐδης" έδωσε scout της Championship.

Ο σκοπός της παρουσίας του ήταν να "κατασκοπεύσει" τον Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά. Ο δεξιός μπακ από το Μάλι ήταν σταθερός αμυντικά και εξουδετέρωσε τον επικίνδυνο Όζομπιτς των Αζέρων. Όταν είχε χώρους, ανέβαινε ψηλά και έδινε επιλογές στην ανάπτυξη. Δεν έμεινε από δυνάμεις και κάλυψε με επάρκεια την πλευρά. Απομένει να φανεί εάν στο μέλλον προκύψει χειροπιαστό ενδιαφέρον για τον Αφρικανό ακραίο οπισθοφύλακα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας το περασμένο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό. Άρα η συνεργασία του με το "τριφύλλι" εκπνέει το καλοκαίρι του 2019. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 28 ματς. Στην Ελλάδα πρωτοήρθε το καλοκαίρι του 2014 για λογαριασμό του Πλατανιά, μένοντας για μια διετία στην ομάδα των Χανίων. Μαζί της κατέγραψε 52 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και τέσσερα γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανώτερος αλλά άτυχος ο Παναθηναϊκός, μόλις 1-0 τη Γκαμπάλα
Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ