ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσεθ: "Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ισπανίας"

Σάντσεθ: "Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα της Ισπανίας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σέρχιο Σάντσεθ σε συνέντευξη του χαρακτήρισε τη φετινή χρονιά ως από τις πιο δύσκολες της καριέρας του, υποστήριξε ότι θα ήθελε να μείνει τέσσερα χρόνια στο τριφύλλι αλλά τόνισε ότι υπάρχει ομάδα στην Ισπανία που επιθυμεί την επιστροφή του.

Αντίστροφα για την επανεμφάνιση του μετά από τρεις μήνες μετράει ο Σέρχιο Σάντσεθ με τον Ισπανό άσο είναι πλέον πανέτοιμος και ενδεχομένως να αγωνιστεί και κόντρα στην Βέροια.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για τη φετινή σεζόν, τον τραυματισμό του, την αποβολή της γυναίκας του αλλά και τον Αντρέα Στραματσόνι ενώ υποστήριξε πως υπάρχει ομάδα από την πατρίδα του που επιθυμεί την επιστροφή του.

Χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Σάντσεθ υποστήριξε στις δηλώσεις του στη "NOVA":

Για τον τραυματισμό του και το διάστημα που έμεινε εκτός γηπέδων:
"Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές της καριέρας μου. Θα έλεγα η πιο δύσκολη. Ο τραυματισμός με κράτησε τρεις μήνες εκτός γηπέδων, αλλά χάρη στους συμπαίκτες μου και στο ιατρικό τιμ κατάφερα να ανακάμψω. Θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ για την στήριξη. Θέλω, όμως, ιδιαίτερα να πω ένα μεγάλο«ευχαριστώ» στους φιλάθλους και ειδικά στους φιλάθλους της Θύρας 13. Είμαι έτοιμος να παίξω και να ανταποδώσω"
.

Για τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό:
"Είναι ορισμένα πράγματα, τα οποία εγώ δεν μπορώ να ελέγξω. Όλοι μας παίζουμε για τη φανέλα και το έμβλημα του συλλόγου. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να συζητηθεί προς το τέλος της σεζόν. Θα ήθελα για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Αν θα συνεχίσω ή όχι δεν εξαρτάται από εμένα. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να δουλέψω και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να μείνω στην μνήμη όλων όσων με βλέπουν".

Σχετικά με το αν θέλει ο ίδιος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να αποδείξει την αξία του:
"Είναι αλήθεια ότι κάποια ομάδα θα επιθυμούσε να επιστρέψω στην Ισπανία. Γνωρίζω, βέβαια,την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός για να με αποκτήσει. Γνωρίζω, βέβαια, τις προσδοκίες που υπήρχαν από εμένα και στην καλύτερη στιγμή μου ήρθε ο τραυματισμός. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και θα ήθελα να παίξω για τέσσερα χρόνια. Αυτά τα θέματα, όμως, θα τα συζητήσουμε στο φινάλε της σεζόν. Μπορούμε αυτήν την στιγμή να τα αφήσουμε στο περιθώριο".

Για τα τρία εναπομείναντα ματς έως το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν και το αν υπάρχει κίνητρο: "Και βέβαια η ομάδα έχει συναίσθηση. Ο προπονητής μας δουλεύει πολύ σε όλες τις λεπτομέρειες για να είμαστε πανέτοιμοι στα τρία ματς και στα πλέι οφ, προκειμένου να τελειώσουμε στην πρώτη θέση".

Για το ματς που ακολουθεί με τη Βέροια και την επιστροφή του ίδιου στην δράση:
"Όλη αυτήν την εβδομάδα προπονήθηκα πολύ καλά. Αν θα παίξω ή όχι θα αποφασίσει ο προπονητής. Παίρνω πολύ αγάπη από όλους. Από τους φιλάθλους, από την οικογένειά μου, από τους συμπαίκτες μου. Την Κυριακή συμπληρώνω τριάντα χρόνια ζωής και η νίκη με την Βέροια θα ήταν ένα ωραίο δώρο για τα γενέθλια μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε καλά η χρονιά λόγω των τραυματισμών και οικογενειακά η γυναίκα μου έχασε το μωρό που κυοφορούσε, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την κατανόηση που μου έδειχνε".

Για την δύναμη που βρίσκει να «επιστρέφει» μετά από δύσκολες στιγμές:
"Αυτή η χρονιά είχε πολλές δυσκολίες. Γνωρίσαμε τον αποκλεισμό από το Champions League, από το Europa League, εγώ είχα έναν σοβαρό τραυματισμό. Θα ήθελα να πω πως ήρθε ένας προπονητής, που είχε μία πολύ μεγάλη πνευματική δύναμη. Επίσης είχα συμπαίκτες που με προάσπισαν και οι φίλαθλοι στάθηκαν δίπλα μου. Και θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους φιλάθλους της Θύρας 13.

Όταν πέφτεις πρέπει να κοιτάξεις γύρω σου για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερα πράγματα και από εκεί να πάρεις ώθηση και να πολεμάς. Η ζωή είναι μία διαρκής μάχη και για να κάνει οτιδήποτε πρέπει να πολεμάς. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και μέσω του ποδοσφαίρου βρέθηκα στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο ταυτίζομαι".

Για την διαδικασία των πλέι οφ και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κερδίσει ντέρμπι:
"Αυτό είναι κάτι που δεν το γνώριζα και αυτό είναι ένα κίνητρο για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκός. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να προοδεύσει ο σύλλογος. Πρέπει μέσω των επόμενων αγώνων να δώσουμε χαρά σε εμάς και τους φιλάθλους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ