ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσεθ: "Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παλεύει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα"

Σάντσεθ: "Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παλεύει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Ισπανός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Σέρχιο Σάντσεθ, μίλησε στην κάμερα του Sport24.gr για το ματς με την ΑΕΚ - αμέσως μετά από αυτό - και τις πιθανότητες του "τριφυλλιού" για τον τίτλο.

Παναθηναϊκός κι ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ο Σέρχιο Σάντσεθ αξιολόγησε το αποτέλεσμα ως δίκαιο, αν και παραδέχθηκε ότι η κλασικότερη ευκαιρία ανήκε στην ομάδα του με το δοκάρι του Μάρκους Μπεργκ.

- Πως είδες το ματς;

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το στυλ και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Στο αμυντικό κομμάτι είδαμε την ομάδα πιο συμπαγή. Μπήκαμε να παίξουμε με τον τρόπο που θέλαμε, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι δίκαιο."

- Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κερδίσει το ματς;

"Νομίζω ότι εμείς είχαμε την πιο κλασική ευκαιρία του ματς, με το δοκάρι του Μάρκους (Μπεργκ). Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο "κλειστό", είχε περισσότερες μάχες, τακτικά οι ομάδες ήταν πιο συνεπείς. Σίγουρα η κλασικότερη ευκαιρία ανήκε σε εμάς, αλλά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο"

- Ποια θεωρείς ότι ήταν η πιο επικίνδυνη ευκαιρία της ΑΕΚ;

"Νομίζω ότι το φάουλ (του Γκάλο) ήταν πολύ καλό, όπως και μία φάση στο πρώτο ημίχρονο"

Σάντσεθ: "Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παλεύει μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

- Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα;

"Υπάρχουν ακόμη πολλά ματς, πολλοί βαθμοί. Πρέπει να συνεχίσουμε αποφασισμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να παλεύει μέχρι την τελευταία στιγμή για το πρωτάθλημα"

- Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια;

"Ναι, βεβαίως και είμαι. Προσπαθώ να είμαι με την ομάδα. Ξεκίνησα, μετά ξαναχτύπησα αλλά τώρα είμαι σε θέση σιγά-σιγά να προπονούμαι όπως απαιτείται. Είχα ένα χτύπημα σήμερα, είχα καιρό να παίξω και ήταν ένα ματς πολύ απαιτητικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, αλλά με βοήθησαν και τα παιδιά και δεν είχαμε πρόβλημα..."

- Θα είσαι έτοιμος για το επόμενο ματς;

"Ναι, σίγουρα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ