ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσεθ: "Νέοι στόχοι, νέες προκλήσεις"

Σάντσεθ: "Νέοι στόχοι, νέες προκλήσεις"

Με ένα post που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σέρχιο Σάντσεθ μίλησε για νέους στόχους και νέες προκλήσεις στην καριέρα του μαζί πάντα με την σύντροφο του δέχτηκε καταιγισμό μηνυμάτων από φίλους του Παναθηναϊκού.

Η οικογένεια Σάντσεθ όπως αποδεικνύεται έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και δη με το instagram καθώς τόσο ο Σέρχιο Σάντσεθ όσο και η σύντροφος του διατηρούν προσωπικούς λογαριασμούς και φροντίζουν συχνά-πυκνά με διάφορα post που κάνουν να ενημερώνουν όσους τους ακολουθούν.

Την Πέμπτη το βράδυ, λίγες ώρες αφού πήρε στα χέρια του την επίσημη πρόταση των πράσινων, ο 29χρονος Ισπανός ανέβασε μια φωτογραφία με την σύζυγο του από κοινή τους έξοδο και έγραψε: "Με την αγάπη της ζωής μου, νέες προκλήσεις, νέοι στόχοι αλλά πάντα μαζί σου". Εννοώντας προφανώς την κοινή τους έλευση στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού. Λίγες ώρες αργότερα έκανε repost την ίδια φωτογραφία και το μήνυμα αυτό και η κ. Σάντσεθ.

Φυσικά από κάτω στα σχόλια έγινε της τρελής με φίλους του Παναθηναϊκού να ζητούν από τον Ισπανό και την σύντροφο του να έρθουν στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού και να ζήσουν και αυτοί την μαγεία του κόσμου των πράσινων.

Con el amor de mi vida❤️ @elisabethreyes_ nuevos retos nuevas metas pero siempre contigo!!!

A photo posted by Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) on

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ