ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάντσεθ: "Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα"

Σάντσεθ: "Ήρθα σε μια σπουδαία ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην χώρα μας με την Marca να έχει εκτενές ρεπορτάζ και να φιλοξενεί δήλωση του 29χρονου αμυντικού για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρχιο Σάντσεθ αναμένεται να είναι το έκτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού με τον Ισπανό αμυντικό να βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας στην χώρα μας και να βάζει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με το τριφύλλι την Τρίτη το πρωί.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι φιλοξενούν εκτενές ρεπορτάζ με την παρουσία του Σάντσεθ στην Αθήνα με την Marca να αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ο πρώην αμυντικός της Μάλαγα Σέρχιο Σάντσεθ θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται στην Αθήνα όπου περνάει ιατρικά τεστ με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται την Τρίτη. Η υπογραφή των συμβολαίων καθυστέρησε καθώς ο Σάντσεθ περίμενε να δει τι θα γίνει με την πολιτική κατάσταση στην Αθήνα με τον παίκτη να έχει αμφιβολίες τις οποίες τις ξεπέρασε και δέχτηκε τελικά τους όρους της ομάδας.

Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής θα υπογράψει το συμβόλαιο του την Τρίτη το πρωί και θα μεταβεί στην Ολλανδία για να μπει στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Πριν δεχτεί την προσφορά των πράσινων ο Σάντσεθ είχε πρόταση την οποία απέρριψε από την Μπεσίκτας".

Η "Marca" μάλιστα φιλοξενεί και την πρώτη δήλωση του Ισπανού αμυντικού ο οποίος είπε: "Είναι μια σπουδαία ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, που παίζει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ