ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαν να μην έγινε τίποτα

Σαν να μην έγινε τίποτα

Πρωινή προπόνηση είχε το πρόγραμμα σήμερα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να μην ασχολούνται ιδιαίτερα με τα όσα έγιναν στο ντέρμπι.

Μπορεί χΘες (21/11) οι "πράσινοι" να μην έπαιξαν εξαιτίας των όσων έγιναν στο ντέρμπι, ωστόσο έκαναν κανονικά την καθιερωμένη πρωινή τους προπόνηση. Διάθεση για πολλές κουβέντες δεν υπήρχε, τουλάχιστον αναφορικά με τα όσα έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ούτε ο Στραματσόνι κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ούτε οι Βόκολος και Σαραβάκος που την παρακολούθησαν θέλησαν να πουν κάτι στους παίκτες.

Εκείνοι από την πλευρά τους συζητούσαν για ότι έγινε και τις στιγμές αγωνίας που έζησαν ορισμένοι από αυτούς, αφού υπήρχαν δικά τους πρόσωπα στη Θύρα 11 όπου και έγιναν τα επεισόδια σε πρώτη φάση. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αναλώθηκαν αρκετά στο συγκεκριμένο θέμα.

Στα της προπόνησης το πρόγραμμα των πράσινων είχε ζέσταμα και παιχνίδι. Ο Τελάντερ έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βέμερ ακολούθησε θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό αύριο (23/11).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ