ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σαμπντόρια για Γουακάσο, Κόρτραϊκ για Ατζαγκούν"

"Σαμπντόρια για Γουακάσο, Κόρτραϊκ για Ατζαγκούν"

Η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, την ώρα που η Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αμπντούλ Ατζαγκούν. Αμφότεροι επιστρέφουν στον Παναθηναϊκό μετά το πέρας του δανεισμού τους.

Η σεζόν τελείωσε και οι Μουμπάρακ Γουακάσο και Αμπντούλ Ατζαγκούν καλούνται να επιστρέψουν στον Παναθηναϊκό, καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός των δύο Αφρικανών σε Γρανάδα και Ρόντα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ (Sky Sport), η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται για τον Μουμπάρακ Γουακάσο. Το ίδιο δημοσίευμα θέλει τις Θέλτα και Τζιρόνα από την Ισπανία (οι Καταλανοί θα ανέβουν από τη Segunda στην Primera), Μπασάκσεχιρ από Τουρκία και Αταλάντα από τη γειτονική χώρα να παρακολουθούν τον 26χρονο διεθνή Γκανέζο μέσο.

Ο ίδιος, ωστόσο, στο παρελθόν είχε εκφράσει μέσω των social media την επιθυμία του να ακολουθήσει την ομάδα της Ανδαλουσίας (με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε ως δανεικός στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν) στη δεύτερη ισπανική κατηγορία, αλλά ο υποβιβασμός περιορίζει τις οικονομικές της δυνατότητες.

Η οψιόν αγοράς που προβλέπεται - σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ - ανέρχεται σε 1.500.000 ευρώ. Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν φέτος αγωνίστηκε στη Ρόντα, στην οποία διετέλεσε τεχνικός ο Γιάννης Αναστασίου ( απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες για να τον αντικαταστήσει ο Χουμπ Στέφενς).

Ο Αναστασίου έχει ήδη συμφωνήσει με την Κόρτραϊκ και σύμφωνα με το "Scorenigeria" θέλει πάλι μαζί του τον Νιγηριανό επιθετικό. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν οι Βέλγοι θα επιχειρήσουν να τον αποκτήσουν με μορφή νέου δανεισμού ή με αγορά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ