ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάμπα: "Χρειάζεται αποφασιστικότητα"

Σάμπα: "Χρειάζεται αποφασιστικότητα"

Ο Κρίστοφερ Σάμπα κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Ισπανία αναφέρθηκε στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Θέλτα για το Europa League.

Για την Ισπανία αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού αφού την ερχόμενη Πέμπτη οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τη Θέλτα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Παρά τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν το κλίμα στην αποστολή των "πρασινων" ήταν καλό με τους παίκτες του Στραματσόνι να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετοι αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες του αγώνα.

Σε αυτό το μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Κρίστοφερ Σάμπα στους εκπροσώπους του Τύπου. "Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι απέναντι στον Άγιαξ. Τώρα δεν υπάρχουν πολλοί αγώνες. Για να προκριθούμε πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα είναι καλά προετοιμασμένη και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να γυρίσουμε με κάτι θετικό στην Αθήνα" τόνισε αρχικά.

Αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είπε: " Αυτή είναι μια ερώτηση για τον προπονητή. Αλλά σε αυτούς τους αγώνες πρέπει να είσαι συμπαγής και αποφασιστικός και να προσπαθήσεις να εκμεταλλευθείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν στο ματς". Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το δικό του βαθμό ετοιμότητας: "Αισθάνομαι έτοιμος και αν με χρειαστεί ο προπονητής, μπορώ να αγωνιστώ κανονικά".

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 9 π.μ. για το Βίγκο και στις 11 π.μ. αναμένεται να φθάσει στην ισπανική πόλη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ