ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σαλβαντόρ στο Sport24.gr: "Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός από Ελλάδα για Στόιλκοβιτς"

Σαλβαντόρ στο Sport24.gr: "Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός από Ελλάδα για Στόιλκοβιτς"

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ, παραδέχεται στο Sport24.gr ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νίκολα Στόιλκοβιτς, βάζει όμως στο "κάδρο" κι άλλη ελληνική κρούση, όπως και μια ισπανική.

Ο Παναθηναϊκός έχει εντοπίσει στο πρόσωπο του Νίκολα Στόιλκοβιτς της Μπράγκα τον παίκτη που θα μπορούσε να ηγηθεί της επίθεσης τη νέα σεζόν. Το Sport24.gr απευθύνθηκε στον πρόεδρο των "μινιότος", Αντόνιο Σαλβαντόρ, ο οποίος παραδέχθηκε το "πράσινο" ενδιαφέρον για το δανεισμό του 24χρονου Σέρβου φορ, ωστόσο υποστήριξε ότι κι άλλες ελληνικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον, όπως και μια ισπανική.

"Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νίκολα Στόιλκοβιτς. Έχουμε δεχθεί κρούσεις από την Ελλάδα", υποστήριξε αρχικά ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαντόρ, πριν επανέλθει στην ερώτησή μας για τις... κρούσεις (πληθυντικός κι όχι... ενικός):

"Εννοώ δεν είναι μόνον ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Έχουμε δεχθεί κρούσεις κι από άλλες ομάδες της χώρα σας. Δεν μπορώ να σου πω ονόματα. Αλλά, υπάρχουν κι άλλες πιθανότητες. Όπως μια ισπανική περίπτωση που εξετάζουμε. Θα δούμε τι θα κάνουμε με τον Νίκολα. Αυτή τη στιγμή είναι όλα πιθανά", υποστήριξε ο Αντόνιο Σαλβαντόρ στο Sport24.gr.

Photo credits: Braga oficial

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ