ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρώσος φορ το φαβορί

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός καλείται να "αποκρούσει" επτά δικαστικές υποθέσεις σε δύο μέρες, αλλά ετοιμάζεται να κλείσει και Ρώσο σέντερ φορ. Υποψήφιος και ο Τσουκαλάς αν μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πράσινο πινάκιο γράφει "Βέμερ, Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο" για αύριο (Τετάρτη/10/1) και "Ταυλαρίδης - Τελάντερ" για την Πέμπτη, αλλά ταυτόχρονα οι Πράσινοι έχουν κάνει ουκ ολίγες κινήσεις για την απόκτηση δανεικού σέντερ φορ.

Άλλωστε αυτή είναι και η μοναδική θέση για την οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί ότι το κενό και το πρόβλημα είναι τεράστιο, δεδομένου του "διαζυγίου" με τον Τσάβες και του αβέβαιου μέλλοντος του τραυματία Λουσιάνο.

Στη λίστα του τεχνικού διευθυντή Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου οι προτάσεις αρχικά ήταν πολλές, αλλά το πετσοκομμένο μπάτζετ των 100.000 ευρώ, το οποίο εγκρίθηκε προχθές από το Δ.Σ. της ΠΑΕ περιόρισε σε μεγάλο βαθμό το... δικαίωμα της επιλογής. Έτσι, στη short list του έχει τρεις σέντερ φορ, εκ των οποίων φαβορί είναι πλέον ένας. Ρώσος. Σπάνιο για τον Παναθηναϊκό! Ρώσος και... αγνώστων λοιπών στοιχείων προς το παρόν. Μην περιμένουμε, πάντως κάποιον... Κοκόριν ή Σμολόφ!

Η υπόθεσή του είναι προχωρημένη, αλλά ας κρατάμε μικρό καλάθι. Στόχος των στελεχών του Παναθηναϊκού είναι να έχει κλείσει η υπόθεση έως το τέλος της εβδομάδας. Απίθανο είναι το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο ο νέος φορ το Σάββατο, στη Λιβαδειά.

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ";

Αντιθέτως, διόλου απίθανο είναι να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός τον Σταύρο Τσουκαλά, αν μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης τς επόμενες ημέρες, όπως φημολογείται έντονα. Για τον 29χρονο χαφ έχει θετική άποψη το τεχνικό τιμ, στου οποίου τη σκέψη πάντα υπάρχει το ισχυρό ενδεχόμενο της πώλησης του Δημήτρη Κουρμπέλη. Αν αποκτηθεί ο Τσουκαλάς, η μεταγραφή του θα θυμίζει την απόκτηση του - ελεύθερου από τον Πανιώνιο - Βαγγέλη Οικονόμου. Μικρό κόστος, έμπειρος από τη Σούπερ Λίγκα παίκτης.

Πού θα βρεθούν τα χρήματα για όλα αυτά, παραμένει άγνωστο. "Δεν έχουμε να δώσουμε για προκαταβολές" είχε πει πρόσφατα ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνέντευξή του και ο κίνδυνος κυρίως από τους Τελάντερ - Ταυλαρίδη είναι μεγάλος. Αλλά στο γενικό κλίμα σουρεαλισμού που επικρατεί εφέτος στον Παναθηναϊκό, όλα είναι πιθανά...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ