ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ρόσι: "Ο Παναθηναϊκός έχει τρικ..."

Ρόσι: "Ο Παναθηναϊκός έχει τρικ..."

Ο Τζουζέπε Ρόσι εξέφρασε το σεβασμό του για τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι η Θέλτα πρέπει να προσέξει πολύ στο παιχνίδι, ενώ ο Πάμπλο Χερνάντες αναφέρθηκε στο δύσκολο όμιλο.

Έχει συναντηθεί στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό και θυμάται ότι με τη Βιγιαρεάλ προκρίθηκε έχοντας και την εύνοια της διαιτησίας... Για αυτό, ο Τζουζέπε Ρόσι τόνισε ότι η Θέλτα έχει δύσκολο έργο στο Balaidos το βράδυ της Πέμπτης (29/9).

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε για την προσαρμογή του στο Βίγκο και για τον αντίπαλο της στο ματς του Europa League, εξηγώντας πως δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι.

Αρχικά, ανέφερε: " Νιώθω πολύ άνετα. Είμαι άνετος με τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο, τους οπαδούς και την πόλη. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που προπονούμαι και με τον τρόπο που αγωνίζομαι και τη βοήθεια που λαμβάνω από τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, οι οποίοι μου δίνουν αυτοπεποίθηση. Στον αγωνιστικό χώρο θέλω πολύ να βοηθήσω".

Έπειτα, πρόσθεσε: "Το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι να περάσουμε από τον όμιλο, μία αποστολή που δεν θα είναι καθόλου εύκολη λόγω της ποιότητας που έχουν οι αντίπαλοι μας. Έχω σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, τον επόμενο αντίπαλο μας, ο οποίος διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, επειδή ο αντίπαλος έχει μικρά τρικ που μπορούν να μας δυσκολέψουν. Πρέπει να έχουμε προσήλωση, πειθαρχία και υπομονή".

Ο συμπαίκτης του, Πάμπλο Χερνάντες έκανε λόγο για ένα ανταγωνιστικό όμιλο, στον οποίο ο Άγιαξ είναι το φαβορί. Ο Χιλιανός ανέφερε:

"Έχουμε ένα ανταγωνιστικό γκρουπ, με καλές ομάδες, αλλά εμείς θέλουμε να παλέψουμε και να δώσουμε ότι μπορούμε. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε. Ο Άγιαξ είναι ο πιο ποιοτικός από τους αντιπάλους μας, αλλά πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός και η Σταντάρ Λιέγης έχουν εμπειρία στη διοργάνωση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ